kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Οι MANESKIN κατέκτησαν τα παγκόσμια charts

Διεθνής καριέρα
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Måneskin, οι πιο streamed Ιταλοί καλλιτέχνες στο Spotify σε όλο τον κόσμο έσπασαν το καλοκαίρι ένα άλλο πρωτοφανές ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο #1 στο Spotify Global με το "Beggin'" και κατακτώντας τα παγκόσμια charts με άλλα δύο τραγούδια: “I WANNA BE YOUR SLAVE” και το “ZITTI E BUONI".

Τα τραγούδια “Zitti e buoni” και “I WANNA BE YOUR SLAVE” αποτελούν μέρος του νέου άλμπουμ της μπάντας “Teatro d'Ira - Vol. I" που έχει γίνει χρυσό στην Ιταλία και έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο streams.

Μετά την νίκη τους στη φετινή Eurovision, οι Måneskin ανέβηκαν στα charts παγκοσμίως, επιτυγχάνοντας άνευ προηγουμένου αποτελέσματα για Ιταλούς καλλιτέχνες: είναι το πρώτο ιταλικό συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής που είχε ταυτόχρονα 2 singles στο Top10 του UK Singles Chart και κάθε εβδομάδα οι επιτυχίες τους γίνονται είτε χρυσές είτε πλατινένιες, όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Θα γίνει μια περιοδεία, όπου το συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή στα μεγαλύτερα μουσικά festivals της Ευρώπης μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, σε σημαντικούς αθλητικούς χώρους στην Ιταλία ως μέρος της περιοδείας τους σε ολόκληρη τη χώρα, η οποία θα κρατήσει 13 μέρες, έχει ήδη πουλήσει πάνω από 100.000 εισιτήρια και έξι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το χειμώνα και την επόμενη άνοιξη είναι ήδη sold out!

Με 23 πλατινένια και 5 χρυσά singles στην Ιταλία, οι Måneskin κάνουν το μεγάλο βήμα στη διεθνή καριέρα τους, κατακτώντας τα πάντα με το πέρασμά τους και τη μουσική τους.

Το "BEGGIN'" κυκλοφορεί απο την Panik Records και την Sony Music.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker