kiss-logo
Now playingFAME MODELS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η LP κυκλοφόρησε το “ANGELS”

Από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ “CHURCHES”
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Her voice, a glorious warble that spans five octaves... …the sound of a divine exhale” - SPIN
Musical Banshee, melancholic rebel, headstrong gambler and lyrical-truth teller.” – Flaunt
…the hit of serotonin we're all in desperate need of these days.” – Billboard
Dynamic sonic force… Her work is stunning.” - American Songwriter
…an emotional rollercoaster that we all want to ride.” - Earmilk
 
Η διεθνούς φήμης, τραγουδίστρια και στιχουργός LP κυκλοόρησε το σαγηνευτικό νέο της single “Angels” μαζί με το βίντεο του το οποίο σκηνοθέτησε ο Stephen “Norswrthy” Schofield (Halsey, Pharrell, Taylor Swift). 

Την παραγωγή του τραγουδιού έχουν κάνει οι Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguillera) και Kyle Shearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen), γνωστή και ως Valley Girl, σεσυνεργασία με τον αποκλειστικό παραγωγό του άλμπουμ, Mike Del Rio (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Grey). Το “Angels” είναι το 5ο κατά σειρά single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της LP, με τίτλο “CHURCHES”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο για το “Angels” εδώ.

Για τη δημιουργία του clip ο Schofield είπε “Η έμπνευσή μου για το ‘Angels’ ήταν απλή: ας τραβήξουμε την LP σε ένα γραφικό σκηνικό—μαύρο πλαίσιο και απλές κουρτίνες χωρίς καμία επιπλέον διακόσμηση— ώστε να επικεντρώνεται σε εκείνη την ιστορία που λέει με τους στίχους της. Μπορούμε να προσθέσουμε συμπληρωματικά πλάνα—τρεις κοκκινομάλληδες Ραφαηλίτες ή ‘Άγγελους’— με τέτοιο τρόπο που να δίνουν έμφαση στους στίχους της LP. Διάλεξα το Ραφαηλιτικό τύπου επειδή προσωπικά είμαι λάτρης της τέχνης των Waterhouse, Dante Rossetti, και William Hunt. Κάτι με το χρώμα του δέρματος, οι μπλε φλέβες και τα κόκκινα μαλλιά που ξεπροβάλουν από ένα καμβά σε υπερρεαλιστικό τρόπο με εντυπωσιάζει. Τα προσθέτουμε αυτά στην ερμηνεία της LP και δημιουργείς μια όμορφη παλέτα που μπορείς να ζωγραφίσεις οποιαδήποτε ιστορία. Ελπίζω να απολαύσετε το ‘Story1: [Angels].’ Περισσότερες ιστορίες θα ακολουθήσουν σίγουρα!”.

Το πρώτο single “The One That You Love” από το "Churches" παρουσιάστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο  “Late Night with Seth Meyers,” ενώ έχει συγκεντρώσει 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube το επίσημο βίντεο, συν 20 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το δεύτερο single “How Low Can You Go” έχει 6.7 εκατομμύρια streams στο Spotify, ακόμη 6.4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει βρεθεί στο Top 3 της λίστας most added songs του ραδιοφώνου Triple-A. Το βίντεο για το τρίτο single, “One Last Time” με συμπρωταγωνιστή ηθοποιό και μοντέλο τον Jaime King, μάζεψε σχεδόν 15 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 7.9 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το τέταρτο single “Goodbye” έχει ήδη 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και  1.4 εκατομμύρια streams στο Spotify.
 
Πέρα από τα τραγούδια που έχει αναλάβει τη παραγωγή ο Del Rio, το “Churches” περιλαμβάνει και παραγωγή από τους Valley Girl - Lars Stalfors (Health, Local Natives, Cold War Kids), τον δύο φορές βραβευμένο με Grammy Dan Wilson (Adele, Pink, Leon Bridges, James Bay), τον Dan Nigro (OliviaRodrigo, Carly Rae Jepsen, Sky Ferreira) και την Isabella Machine Summers (Florence + The Machine).  Στο άλμπουμ έβαλε και το μαγικό της άγγιγμα η πολυβραβευμένη με Grammy, Emily Lazar (HAIM, Maggie Rogers, The Killers, Vampire Weekend, Coldplay).
 
H LP πρόσφατα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινήσει το 2022, στα πλαίσια της προώθησης του “Churches”. Ξεκινώντας από την Ευρώπη, η περιοδεία θα κάνει πρώτη στάση στις 21 Ιανουαρίου στο O2 Academy του Leeds της Αγγλίας και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαρτίου στο France’sSalle Pleyel του Παρισιού μετά από 30 shows. Ένα μήνα μετά, η LP θα βρεθεί την Αμερική, ξεκινώντας στις 14 Απριλίου από το Portland, Oregon στο Roseland Theater και θα συνεχίσει με 29 ακόμη σταθμούς σε συναυλιακούς χώρους, όπως Greek Theatre στο LA, The Ryman στο Nashville, Stubbs στο Austin αλλά και δύο ημερομηνίες στη Νέα Υόρκη μέχρι να ρίξει αυλαία στις 22 Μαΐου στο San Diego.
 
Μέχρι σήμερα η LP έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ και τρία EP – συμπεριλαμβανομένου του “Heart to Mouth” του 2018, με το  single “Girls Go Wild” το οποίο ήταν η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία της Ιταλίας για το 2019 και φυσικά της τεράστια επιτυχία “Lost On You” το οποίο έπιασε τη κορυφή σε 18 χώρες και έγινε Διαμαντένιο στη Γαλλία, πλατινένιο στην Ελλάδα και 4 φορές πλατινένιο σε Ιταλία και Πολωνία. Όσων αφορά το στιχουργικό της ταλέντο, η ίδια έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για πασίγνωστους καλλιτέχνες όπως Rihanna (“Cheers (Drink To That)”), Rita Ora (“Shine Ya Light”), Cher(“Pride,” “Red”), Backstreet Boys (“Love Will Keep You Up All Night”), Leona Lewis (“Fingerprint”), Céline Dion(“Change My Mind”) και Christina Aguilera (“Beautiful People”). Το κανάλι της στο YouTube δέχεται περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια προβολές τη μέρα και τα τραγούδια της συγκεντρώνουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια streams σε όλες της πλατφόρμες.

Το "ANGELS" κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker