kiss-logo
Now playingFALLIN' ALICIA KEYS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Adam Lambert - Ghost Town

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ghost Town" του Adam Lambert, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Adam Mitchel Lambert γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1982 και κατάφερε να γίνει ένας από τους διασημότερους ανερχόμενους Αμερικανούς τραγουδιστές και συνθέτες.

Οι συνολικές πωλήσεις του Adam Lambert ξεπερνούν τα 2.5 εκατομμύρια σε αντίτυπα δίσκων, και τα 5 εκατομμύρια αντίστοιχα σε πωλήσεις σινγκλ.

Η παγκόσμια καριέρα του Αμερικανού, εκτοξεύτηκε το 2009 ύστερα από τη συμμετοχή του στον όγδοο κύκλο του γνωστού talent show, the American Idol.

Κατάφερε με την πρώτη κυκλοφορία του, που ακολούθησε τον ίδιο χρόνο (με τίτλο For Your Entertainment), να δει το όνομά του στο U.S. Billboard 200 chart, χάρη στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι του "Whataya Want from Me".

Η σύνθεση με τίτλο "Ghost Town", περιλαμβάνεται στο τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο ''The Original High''. O ίδιος ο δημιουργός περιγράφει σε μια πρόσφατη συνέντευξη του τον ήχο του νέου άλμπουμ του ως ''pop'', αλλά όχι ''bubblegum''.

Το "Ghost Town" κατάφερε με την κυκλοφορία του να κατακτήσει τη θέση Νο.82 στο UK Singles Chart, ενώ μια εβδομάδα αργότερα είχε καταφέρει να σκαρφαλώσει στη θέση Νο.71, και αντίστοιχα κατάφερε να μεταπηδήσει από τη θέση Νο.16 στη δεύτερη μόλις θέση στα ARIA Singles chart της Αυστραλίας.

Ο Lambert έχει ερμηνεύσει ζωντανά την επιτυχία του σχεδόν σε μια σειρά από διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το show της Ellen Degeneres, του Jimmy Fallon, το Good Morning America και το The Voice της Αυστραλίας.

Από το 2011, ο Lambert συνεργάζεται παράλληλα με την προσωπική καριέρα του, με το συγκρότημα των Queen, ως βασικός ερμηνευτής στις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ghost Town" του Adam Lambert, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker