Duke Dumont - Ocean Drive

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ocean Drive'' του Duke Dumont και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Adam George Dyment είναι Βρετανός DJ και παραγωγός. Γεννήθηκε το 1982 και έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Duke Dumont.

Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής Blasé Boys Club. Αρκετά από τα τραγούδια που έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει σε χορευτική έκδοση, έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία.

Την πρώτη του επαφή με τη δισκογραφία αποτελεί το EP με τίτλο ''Regality'' που κυκλοφόρησε το 2007.

Το 2014 η σύνθεσή του, "Need U (100%)" προτάθηκε για το βραβείο της καλύτερης χορευτικής επιτυχίας στα 56α ετήσια βραβεία Grammy.

Το 2015 ο Dumont ανέλαβε την παραγωγή του σινγκλ "Everyday is a Holiday", για τις ανάγκες της Χριστουγεννιάτικης διαφήμισης των H&M στην οποία πρωταγωνίστησε η Katy Perry.

Στις 31 Ιουλίου 2015, ο Duke Dumont κυκλοφόρησε την έβδομη κατά σειρά extended play ηχογράφηση του, με τίτλο Blasé Boys Club Part 1 από τη δισκογραφική εταιρία Virgin EMI. Το πρώτο από τα σινγκλ που ξεχώρισαν από το εν λόγω EP, έχει τίτλο "Ocean Drive".

Το τραγούδι ερμηνεύει ο τραγουδιστής Boy Matthews, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται στους τίτλους παραγωγής.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου μέσα από την πλατφόρμα του Vevo και του YouTube. Έχει διάρκεια 3 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα και τη σκηνοθεσία του υπογράφουν οι Ben Wollin και GoodBoyShady. Οι συνολικές προβολές του, ξεπερνούν τις 100 εκατομμύρια φορές.

Το "Ocean Drive" γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Νέα Ζηλανδία όπου και έγινε δυο φορές πλατινένιο ξεπερνώντας τις 140.000 σε πωλήσεις αντίτυπων, καθώς και στην Αυστραλία όπου έγινε επίσης πλατινένιο.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Ocean Drive'' του Duke Dumont και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker