kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Bruce Springsteen - ‘Only The Strong Survive’

Νέο άλμπουμ γεμάτο εκπλήξεις από το αφεντικό της ροκ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Bruce Springsteen - ‘Only The Strong Survive’

Νέο άλμμπουμ γεμάτο εκπλήξεις από το αφεντικό της ροκ

Το ολοκαίνουργιο studio album του Bruce Springsteen, μια συλλογή από 15 μεγάλα soul τραγούδια με τίτλο ‘Only The Strong Survive’,  στις 11 Νοεμβρίου. Με τη φωνή του μοναδικού Springsteen, το ‘Only The Strong Survive’ γιορτάζει μουσική από τραγούδια των Motown, Gamble and Huff, Stax και πολλών άλλων δισκογραφικών. Στο 21ο studio album του Bruce Springsteen θα υπάρχουν guest φωνητικά από τον Sam Moore, καθώς και συμμετοχές από τους The E Street Horns, ενορχηστρώσεις από τον Rob Mathes, και backing vocals από τους Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins και Fonzi Thornton. 
 
Ο Bruce Springsteen σχολίασε: “Ήθελα να δημιουργήσω ένα album όπου απλά τραγουδάω. Και τι θα ήταν καλύτερο από το να τραγουδήσω κλασικά Αμερικάνικα τραγούδια από τα 60’s και 70’s; Εμπνεύστηκα από καλλιτέχνες όπως Levi Stubbs, David Ruffin, Jimmy Ruffin, the Iceman Jerry Butler, Diana Ross, Dobie Gray και Scott Walker μεταξύ πολλών άλλων. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να αποδώσω φόρο τιμής σε όλους τους καλλιτέχνες—και των τρομερών μουσικών τους. Ο στόχος μου είναι το νεότερο κοινό να ζήσει την εμπειρία της ομορφιάς και της χαράς του album, όπως εγώ όταν το άκουσα ολόκληρο. Ελπίζω να το χαρείτε όταν το ακούτε όπως εγώ όσο το δημιουργούσα”. 
 
Το Only The Strong Survive’ δημιουργήθηκε στο στούντιο Thrill Hill Recording του New Jersey, σε παραγωγή του Ron Aniello, με τεχνικό τον Rob Lebret και executive producer τον Jon Landau. Η κυκλοφορία αυτή είναι η 1η μετά το album του 2020 ‘Letter To You’, το οποίο βρέθηκε απευθείας στη κορυφή 11 χωρών. Το αφεντικό της ροκ ενώνει για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις του με τη θρυλική E Street Band τον Φεβρουάριο του 2023 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα 1.6 εκατομμύρια εισιτήρια σε Αμερική και Ευρώπη.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker