kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lost Frequencies feat Elley Duhe & X Ambassadors - Back To You

Ο Βέλγος καλλιτέχνης επιστρέφει στη δισκογραφία ακόμα πιο δυναμικά, με μια συνεργασία και ένα σινγκλ που ξεχωρίζουν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Και ενώ η προηγούμενη χρονιά ήταν αξιοσημείωτη για τον Lost Frequencies, ο οποίος ήταν ο πιο πολυπαιγμένος καλλιτέχνης στο Βρετανικό ραδιόφωνο και γνωρίζοντας περαιτέρω επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο με το τραγούδι ''Where Are You Now'', ο Βέλγος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε το 2022 με το τραγούδι του ''Back To You''.  

Με μία μελωδία φτιαγμένη σε ήχους από πιάνο που δίνουν ένα δραματικό αποτέλεσμα στην παραγωγή και προσθέτοντας την αδιαμφισβήτητη ιδιαίτερη φωνή της μοναδικής τραγουδίστριας και στιχουργού, Elley Duhe, είναι αναμενόμενο πως ο ακροατής θα μαγευτεί. 

Η Elley Duhe γνωστή για την ιδιαίτερη πινελία που έχει προσθέσει σε τραγούδια όπως του Zedd το ‘Happy Now’ καθώς και σε άλλες συνεργασίες όπως με τους Meduza και τους Clean Bandit, ήταν σίγουρο πως μια παραγωγή του Lost Frequencies θα ήταν ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς.  

Το ‘Back To You’ περιέχει ήχους σε country στυλ και δοσμένους με την ιδιαιτερότητα που ξεχωρίζει τον Lost Frequencies και τον κάνει μοντέρνο. 

Καθώς το τραγούδι κλιμακώνεται, νέα beats μεταφέρουν το τραγούδι σε indie & dance είδη, ενώ τα φωνητικά του frontman των X AmbassadorsSam Harris, δίνουν μία άλλη ώθηση σε αυτην την ηχητική περιπέτεια. Ο Sam Harris και οι X Ambassadors είναι γνωστοί για το pop-rock ήχο τους και έχουν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Machine Gun Kelly και Bebe Rexha κι έτσι αποτελούν την τέλεια αντίθεση με την Duhe, αλλά παράλληλα καταφέρνουν να αποδώσουν ένα τέλειο συναίσθημα στο τραγούδι. 

Το σινγκλ κυκλοφορεί απο την Panik Records/Sony Music.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker