kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Coldplay Feat. Beyoncé - Hymn For The Weekend

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Hymn For The Weekend'' των Coldplay Feat. Beyoncé, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Coldplay δημιουργήθηκαν το 1998 στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Έγιναν ευρύτερα γνωστοί με την κυκλοφορία του single τους ''Yellow'', και δυο χρόνια αργότερα ακολούθησε το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο ''Parachutes'', το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Mercury.

Ο δίσκος τους με τίτλο ''Viva La Vida or Death and All His Friends'' που κυκλοφόρησε το 2008 πούλησε 6,8 εκατομμύρια αντίγραφα σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας έτσι την πρώτη θέση σε πωλήσεις ενώ ο προηγούμενος δίσκος τους ''X & Y'' γνώρισε επίσης επιτυχία με πωλήσεις της τάξης των 8,3 εκατομμυρίων αντίτυπων.

Το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τίτλο ''A Head Full of Dreams'' και κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2015.

Το τρίτο τραγούδι που περιλαμβάνεται σε αυτό, έχει τίτλο "Hymn for the Weekend" και ηχογραφήθηκε με την ειδική συμμετοχή της Beyoncé στα φωνητικά. Κυκλοφόρησε ως σινγκλ στις 25 Ιανουαρίου 2016.

Η Beyoncé Giselle Knowles-Carter όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδίστριας, ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου R&B συγκροτήματος Destiny's Child, υπό το management του πατερα της Mathew Knowles. Μεταξύ άλλων, είναι κάτοχος πέντε βραβείων Grammy και δυο Billboard Hot 100 σινγκλ.

Το σινγκλ "Hymn for the Weekend" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο BBC Radio μέσα από την εκπομπή της Annie Mac.

Σύμφωνα με τον μπασίστα του συγκροτήματος, Guy Berryman, ο Chris Martin είχε αρχικά αντίθετη θέση, εκφράζοντας την επιθυμία του για ένα τραγούδι ''Party Anthem'', στο πρότυπο των επιτυχιών του Flo Rida, τον οποίο ο καλλιτέχνης άκουγε μανιωδώς εκείνη την εποχή.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2016 υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Ben Mor.

Βιντεοσκοπήθηκε σε διαφορετικές πόλεις της Ινδίας όπως οι Varanasi, Mumbai και Kolkata, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του έχει γυριστεί στο φρούριο Bassein Fort του Vasai καθώς και το διάσημο θέατρο Maratha Mandir. Εκτός από την αγαπημένη Beyoncé, στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται και η Ινδή ηθοποιός Sonam Kapoor.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Hymn For The Weekend'' των Coldplay Feat. Beyoncé, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker