kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lykke Li: No Rest for the Wicked

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''No Rest for the Wicked'' της Lykke Li και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A

lykke-li-original.jpg

Όπως αναφέρει σε μια συνέντευξή της στην Guardian η τραγουδίστρια, έγραψε το τραγούδι στα Σουηδικά, πριν ακόμα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, καθώς έβαζε τέλος σε μια μακροχρόνια ερωτική σχέση.
By
KISS 929

H Li Lykke Timotej Svensson Zachrisson, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1986 στη Σουηδία και έγινε γνωστή στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με το καλλιτεχνικό όνομα Lykke Li, στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

H οικογένειά της αναγκάστηκε να μετακομίσει πολλές φορές, και έτσι η Li αναγκάστηκε να περάσει μέρος της εφηβείας της σε αρκετές πόλεις και χώρες, μεταξύ των οποίων η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, το Νεπάλ, η Ινδία, αλλά και το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Οι συνθέσεις της χαρακτηρίζονται από ένα μείγμα indie pop, alternative και ηλεκτρονικού ήχου, που περιλαμβάνει από συνθεσάιζερ μέχρι τρομπέτες, σαξόφωνα, τσέλο και αφρικανικά τύμπανα.

Το ντεμπούτο της στη δικογραφία με long play άλμπουμ ήρθε το 2008 με το''Youth Novels'', ενώ η επόμενη κυκλοφορία ήταν το άλμπουμ ''Wounded Rhymes'' το 2011 και φυσικά το πιο πρόσφατο ''I Never Learn'' που κυκλοφόρησε το 2014.

Τον Απρίλιο του 2014 η Li κυκλοφόρησε μια remix εκδοχή του single ''No Rest for the Wicked'', με τη συμμετοχή του ράπερ ASAP Rocky.

Όπως αναφέρει σε μια συνέντευξή της στην Guardian η τραγουδίστρια, έγραψετο τραγούδι στα Σουηδικά, πριν ακόμα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, καθώς έβαζε τέλος σε μια μακροχρόνια ερωτική σχέση.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε επίσης τον Απρίλιο του 2014, με την υπογραφή του Σουηδού σκηνοθέτη και παραγωγού Tarik Saleh.

Η Li συμμετέχει μεταξύ άλλων στην ερμηνεία του τραγουδιού ''The Troubles''που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ των U2 ''Songs of Innocence''.

Στις μουσικές επιρροές της, αναφέρει καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι:Neil Young, Shangri-Las, This Mortal Coil, Beatles, Rolling Stones, Velvet Underground, Leonard Cohen και αρκετοί άλλοι.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''No Rest for the Wicked'' της Lykke Li και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker