kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε τη Madonna να ερμηνεύει τραγούδια της στην εκπομπή του James Corden

Το «παρών» στην εκπομπή έδωσε η «Βασίλισσα της ποπ», που τραγούδησε με τη συμβολή μάλιστα του παρουσιαστή, αγαπημένα τραγούδια της και επιτυχίες όπως τα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ιδιαίτερη εκπομπή για μια ακόμα φορά, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του The Late Late Show, που παρουσιάζει ο ταλαντούχος κωμικός James Corden.

Η συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή έχει γίνει γνωστή κυρίως για την ενότητα Carpool Karaoke, μέσα από την οποία καλεσμένοι του παρουσιαστή καλούνται να τραγουδήσουν από τη θέση του συνοδηγού, καθώς το αυτοκίνητο με οδηγό τον Corden διασχίζει τους δρόμους του Μανχάταν.

Το «παρών» στην εκπομπή έδωσε η «Βασίλισσα της ποπ», που τραγούδησε με τη συμβολή μάλιστα του παρουσιαστή, αγαπημένα τραγούδια της και επιτυχίες όπως τα: "Vogue," "Papa Don't Preach" και "Bitch I'm Madonna", ενώ δε δίστασε να ερμηνεύσει μέχρι και απόσπασμα από το έργο της ''Evita''.

Η Madonna δημοσιοποίησε άλλωστε μια από τις προσωπικές της στιγμές με τον Michael Jackson, σύμφωνα με την οποία οι δυο αστέρες της μουσικής βιομηχανίας είχαν βρεθεί αρκετά κοντά ύστερα από μια στιγμή χαλάρωσης.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το απόσπασμα όπου η Madonna ερμηνεύει τα τραγούδια της ζωντανά στο Carpool Karaoke του James Corden.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker