kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Katy Perry ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του νοσοκομείου

Η Perry και ο διάσημος ηθοποιός φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη και ενσάρκωσαν για λίγες ώρες το ρόλο των Santa και Mrs. Claus, για φιλανθρωπικό σκοπό
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Katy Perry και ο σύντροφός της Orlando Bloom, αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να επισκεφτούν το νοσοκομείο μικρών παιδιών στο Λος Άντζελες χαρίζοντας μερικές στιγμές χαράς στους μικρούς ασθενείς.

Η Perry και ο διάσημος ηθοποιός φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη και ενσάρκωσαν για λίγες ώρες το ρόλο των Santa και Mrs. Claus, για φιλανθρωπικό σκοπό. Φορώντας την κόκκινη στολή της, τραγούδησε μαζί με τους μικρούς ασθενείς Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φωτογραφήθηκε για να μοιραστεί τη χαρά της στα social media.

H Katheryn Elizabeth Hudson, όπως είναι το αληθινό όνομα της Katy Perry, εργάζεται ήδη πάνω στο πέμπτο στούντιο άλμπουμ της, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και ένα σύντομο βίντεο από τη διαδικασία ηχογράφησης.

Η Perry είναι πάντως η προσωπικότητα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitter, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 75 εκατομμύρια like στο Facebook. Τέλος, είναι η δεύτερη μετά τη Rihanna, γυναίκα καλλιτέχνης, με τους περισσότερους συνδρομητές στην πλατφόρμα του YouΤube με 15 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 4 δισεκατομμύρια προβολές.

Είναι ακόμα Πρέσβειρα της UNICEF αλλά και η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός του κόσμου για το 2015 σύμφωνα με λίστα του Forbes, με κέρδη 120 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ιούνιο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker