The Weeknd: Παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Tokyo» σε συνεργασία με την Yoko Takahashi
Ο Weeknd παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Tokyo» μαζί με την Ιαπωνίδα τραγουδίστρια Yoko Takahashi, καθώς ξεκίνησε το ασιατικό σκέλος της περιοδείας του «After Hours Til Dawn» – δείτε το βίντεο παρακάτω.
Ο Καναδός καλλιτέχνης – το πραγματικό του όνομα είναι Abel Tesfaye – έδωσε στις 19 Σεπτεμβρίου την πρώτη από τις δύο συναυλίες του στο Belluna Dome στη Σαϊτάμα, κοντά στο Τόκιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το ακυκλοφόρητο αυτό κομμάτι.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης, τον συνόδευσε η Takahashi, η οποία είναι γνωστή κυρίως για την ερμηνεία του «A Cruel Angel’s Thesis», του εναρκτήριου θεματικού τραγουδιού της εξαιρετικά επιδραστικής σειράς anime του 1995, Neon Genesis Evangelion.
Το «Tokyo» ενσωματώνει στοιχεία από το «A Cruel Angel’s Thesis», ενώ τα οπτικά εφέ που συνοδεύαν την παράσταση στο στάδιο παρουσίαζαν χαρακτήρες τόσο από το Neon Genesis Evangelion όσο και από το βιντεοπαιχνίδι NieR:Automata.
Πηγή NME






