kiss-logo
Now playingARE YOU WITH ME LOST FREQUENCIES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ακούστε το "Where’s The Revolution" | Νέο single από τους Depeche Mode

Πρόκειται για την πρώτη στούντιο ηχογράφηση του David Gahan και της παρέας του ύστερα από δισκογραφική αποχή τεσσάρων ετών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O τίτλος του νέου single είναι «Where’s The Revolution» και μόλις κυκλοφόρησε επίσημα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Το συγκρότημα έχει ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου album με τίτλο «Spirit» στις 17 Μαρτίου 2017 από τη δισκογραφική Columbia Records.

Το νέο τραγούδι των Depeche Mode αποτελεί την πρώτη στούντιο ηχογράφηση του David Gahan και της παρέας του ύστερα από δισκογραφική αποχή τεσσάρων ετών.

Το 2013 οι DM είχαν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές με την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Delta Machine», που κατάφερε να αγγίξει την κορυφή στα chart 12 χωρών.

Την ανακοίνωση για το νέο single έκαναν τα μέλη του συγκροτήματος μέσα από μια συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο το φθινόπωρο.

Το album «Spirit» σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του συγκροτήματος με τον παραγωγό James Ford που είναι γνωστός επίσης ως μέλος των electro house, Simian Mobile Disco καθώς και από τη συνεργασία του με αξιόλογες μπάντες όπως οι Foals, οι Florence & The Machine και οι Arctic Monkeys.

Υπεύθυνος για το εικαστικό μέρος του album είναι ο Anton Corbijn, ο Δανός φωτογράφος και σκηνοθέτης που επιμελείται τα visuals των DM και των U2, ενώ έχει διακριθεί επίσης για τη δουλειά του σε σημαντικά μουσικά βίντεο όπως τα: «Enjoy the Silence» των DM, «One» των U2, «Do I Have to Say the Words?» του Bryan Adams, «Heart-Shaped Box» των Nirvana και άλλα.

Για την υποστήριξη της νέας κυκλοφορίας το συγκρότημα έχει ήδη προαναγγείλει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που περιλαμβάνει 34 σταθμούς και απευθύνεται σε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια οπαδούς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και προαγορές εισιτηρίων. 

Η Global Spirit Tour, περιλαμβάνει 21 χώρες της Ευρώπης και θα ξεκινήσει από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 5 Μαΐου, ενώ εκτός από την Ευρώπη θα καλύψει και πόλεις της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker