kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Κάτι καλό» ετοιμάζει ο Sam Smith

Ο Sam Smith Sam επιλέγει με ένα προσωπικό σημείωμα που υπογράφει, να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του σχετικά με τη νέα μουσική...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Sam Smith επιλέγει με ένα προσωπικό σημείωμα που υπογράφει, να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του, σχετικά με τη νέα μουσική που θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει «πολύ σύντομα».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εργάζεται ήδη για το follow-up του ντεμπούτο του άλμπουμ, ''In The Lonely Hour''.

Με την πρόσφατη ανάρτησή του, ο Sam Smith υπόσχεται να βάλει ένα τέλος στην αναμονή καθώς το νέο υλικό είναι «σχεδόν έτοιμο».

Ο διάσημος pop star κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ ''In The Lonely Hour'' το 2014.

Το άλμπουμ του Smith έγραψε ιστορία στα χρονικά των chart, αφού κατέγραψε με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις Ηνωμένες Πολιτείες περισσότερες πωλήσεις από κάθε άλλου Βρετανού άντρα καλλιτέχνη στη διάρκεια των τελευταίων 23 ετών.

Τώρα λοιπόν, με ανάρτησή του στο Instagram ο Sam Smith ενημερώνει όλους τους φίλους του, σχετικά με τη συνέχεια του πρώτου άλμπουμ.

«Καταρχάς, θέλω να σας πω ευχαριστώ», σημειώνει ο Smith. «Σας ευχαριστώ που είστε τόσο υπομονετικοί και μου αφήσατε χρόνο στη διάρκεια του περασμένου έτους ώστε πραγματικά να δραπετεύσω μέσα στο μυαλό μου και να μπορέσω να συνθέσω μουσική τόσο ελεύθερα. Νιώθω τόσο αναζωογονημένος και έχω τόσες πολλές ιστορίες που ανυπομονώ να σας διηγηθώ».

«Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει. Κάτι καλό έρχεται πολύ πολύ πολύ σύντομα. Είμαι φοβισμένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα. Έχω βάλει την ψυχή και την καρδιά μου σε αυτό το νέο άλμπουμ», συμπληρώνει μέσα από την ιδιόχειρη ανακοίνωσή του ο Sam Smith.

Πάντως, τον περασμένο Απρίλιο, ο παραγωγός Timbaland δημοσίευσε φωτογραφίες του στο στούντιο με τον Smith και άλλους μουσικούς, υπογραμμίζοντας ότι ήταν "χαρά" του να συνεργαστεί με τον βρετανό τραγουδιστή και μάλιστα είχε προσθέσει ότι: «Έχουμε μόλις ξεκινήσει».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker