kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Mariah Carey Butterfly World Tour

20 χρόνια συμπληρώνει η Mariah Carey από την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της ''Butterfly'' και το γιορτάζει με μια νέα παγκόσμια περιοδεία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

20 χρόνια συμπληρώνει η Mariah Carey από την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της ''Butterfly'' και το γιορτάζει με μια νέα παγκόσμια περιοδεία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, η Αμερικανή τραγουδίστρια και παραγωγός σχεδιάζει για την επέτειο των 20 χρόνων μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία, με αφετηρία τις αρχές του 2018.

Η περιοδεία θα είναι ανάλογη της Joshua Tree tour των U2, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ το αμερικανικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης με έδρα τη Νέα Υόρκη, VH1, έχει ήδη αναλάβει τη βιντεοσκόπηση και προβολή των behind-the-scenes στιγμιοτύπων.

Ωστόσο, πολύ πιθανή φαίνεται να είναι και η ενασχόληση της τραγουδίστριας με τον κόσμο της reality TV για μια ακόμα φορά.

Το Butterfly είναι από τα καλύτερα άλμπουμ της Mariah Carey σύμφωνα με πολλούς μουσικοκριτικούς. Κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1997 από την Columbia Records.

Στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ της, η Carey είχε πραγματοποιήσει μια περιοδεία με τίτλο Butterfly World Tour και είχε εμφανιστεί ζωντανά σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Ιαπωνία και τη Ταΐβάν.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker