kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Mariah Carey ερωτευμένη με τον «Μικρό Χιονάνθρωπο»

Η διαχρονική επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δημιουργήθηκε μια νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία, βασισμένη στο θέμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«All I Want For Christmas Is You», τραγούδησε η Mariah Carey δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Η διαχρονική επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δημιουργήθηκε μια νέα Χριστουγεννιάτικη ταινία, βασισμένη στο θέμα του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων έχει ως κεντρικό ήρωα τον «Μικρό Χιονάνθρωπο», με τον οποίο μάλιστα η Mariah Carey δηλώνει ερωτευμένη για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας.

Η ταινία επικεντρώνεται στη νεαρή Mariah, ένα μικρό κορίτσι που ονειρεύεται να πάρει ένα σκυλάκι για τα Χριστούγεννα, αφού είδε ένα πανέμορφο κουτάβι που ονομάζεται Princess στο τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Για να σιγουρευτεί ότι είναι έτοιμη για την ανάληψη μιας τέτοιας ευθύνης, η Mariah αναλαμβάνει να φροντίσει τον μικρο Jack, τον σκύλο του θείου της, ο οποίος θα αναστατώσει με τη συμπεριφορά του τις προετοιμασίες των διακοπών της οικογένειας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η 14η Νοεμβρίου, ενώ η Mariah Carey συμμετέχει εκτός από το soundtrack, και στην ταινία παρέχοντας τη φωνή της και ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Mariah όταν το κοριτσάκι μεγαλώνει.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Guy Vasilovich, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμμετέχουν εκτός από την Carey, οι Breanna Yde και Henry Winkler.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker