kiss-logo
Now playingNAUGHTY GIRL BEYONCE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Οι Depeche Mode κάνουν ρεκόρ σε πωλήσεις εισιτηρίων

To συγκρότημα των Depeche Mode έχει πουλήσει περισσότερα εισιτήρια το 2017, από τον Bruno Mars, τον Ed Sheeran ή τον Justin Bieber...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To συγκρότημα των Depeche Mode έχει μέχρι σήμερα πουλήσει περισσότερα εισιτήρια στην περιοδεία του το 2017, από τον Bruno Mars, τον Ed Sheeran ή τον Justin Bieber.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Washington Post, αν και το αγαπημένο New Wave ροκ συγκρότημα δεν έχει καταφέρει ποτέ να κυκλοφορήσει ένα No. 1 σινγκλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταφέρνει εντούτοις να προσελκύει περισσότερους οπαδούς στις συναυλίες του από άλλα μεγάλα παγκόσμια αστέρια της μουσικής βιομηχανίας.

Το βρετανικό synth-pop συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1980, συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία κατακτώντας μια θέση στον κατάλογο με τα πιο αγαπητά, αναφορικά με τις ζωντανές εμφανίσεις.

Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν στην πρόσφατη περιοδεία τους, στη διάρκεια μόνο των εννέα πρώτων μηνών του έτους, ξεπερνά το 1,27 εκατομμύριο. Ο αριθμός των εισιτηρίων αποτελεί ρεκόρ, καθώς υπερέχει κατά πολύ συγκριτικά με την περιοδεία άλλων καλλιτεχνών που βρίσκονται στην ακμή της καριέρας τους, όπως ο Sheeran, ο Bieber ή ο Mars.

Τον Οκτώβριο, οι DM κατάφεραν να γίνουν το πρώτο συγκρότημα με τέσσερις συνεχόμενες sold out συναυλίες στο περίφημο Hollywood Bowl. Από τo συγκεκριμένο open-air θέατρο του Λος Άντζελες, έχουν περάσει αρκετοί αξιόλογοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων ήταν οι Beatles αλλά και ο Luciano Pavarotti. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker