kiss-logo
Now playingIMPOSSIBLE JAMES ARTHUR
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αυτή είναι η Νο.1 επιτυχία για τα Χριστούγεννα 2017, στη Μεγάλη Βρετανία

«Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε το τραγούδι μου τη Νο.1 επιτυχία των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Sheeran...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran συνεχίζει να σαρώνει εμπορικά τα πάντα στο πέρασμά του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραγουδοποιός από το Halifax του West Yorkshire έχει καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη πρώτη θέση στο UK Official Christmas chart, με την κυκλοφορία της τελευταίας του επιτυχίας. Το πρόσφατο σινγκλ από το φετινό άλμπουμ του «Divide» όχι μόνο στάθηκε στο ύψος του παρά τον ανταγωνισμό αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις 85.000 σε πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, προσμετρώντας περίπου 45.000 downloads και 6 εκατομμύρια streams.

Το «Perfect» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ στα chart χάρη στις συνεχείς επανεκδόσεις σε διάφορες μορφές.
«Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε το τραγούδι μου τη Νο.1 επιτυχία των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Sheeran μέσα από ένα σύντομο βίντεο μήνυμα.

«Είναι πραγματικά ένα όνειρο μου που πραγματοποιήσατε και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ και εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη πρωτοχρονιά».

Το νέο σινγκλ του Sheeran, έχει παράλληλα καταφέρει να γίνει διπλά πλατινένιο, χάρη στις συνολικές φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις από την αρχή της κυκλοφορίας του, ύψους 1.23 εκατομμυρίων.

Στην τρίτη θέση, στο chart με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2017 στη Μεγάλη Βρετανία, συναντάμε το «Last Christmas» των Wham, ενώ μια θέση παρακάτω το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey, που φέτος υποχώρησε στον κατάλογο κατά δυο θέσεις.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker