kiss-logo
Now playingTHIS IS THE LIFE AMY MACDONALD
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον George Michael

Η οικογένεια του George Michael αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη του ταλαντούχου συνθέτη και ερμηνευτή που έφυγε πρόωρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η οικογένεια του George Michael αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη του ταλαντούχου συνθέτη και ερμηνευτή, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πριν από ένα χρόνο και λίγες μέρες, στις 25 Δεκεμβρίου.

Καθώς τα Χριστούγεννα του 2017 σηματοδοτούν τον πρώτο χρόνο χωρίς την παρουσία του στην οικογένειά του, αποφάσισαν να κινητοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους φίλους και οπαδούς μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Απολαύστε τη μουσική του και σκεφτείτε τον με αγάπη».

Η οικογένεια του George Michael μοιράστηκε ένα ειλικρινές μήνυμα με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του.

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι σκληρά χωρίς αυτόν», συνεχίζει το μήνυμα, «αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο πένθος μας την επέτειο της απώλειάς του και ότι τη θλίψη της ευρύτερης οικογένειας μας και των πραγματικών μας φίλων, μοιράζονται πολλοί από σας».
 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής-τραγουδοποιός πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2016. Η αιτία του θανάτου του αποκαλύφθηκε αργότερα και αποδόθηκε σε φλεγμονή της καρδιάς και του ήπατος.

Η οικογένειά του, μέσα από το σύντομο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του τραγουδιστή, ευχαρίστησε επίσης τους οπαδούς για την υποστήριξη στην επανέκδοση του άλμπουμ «Listen Without Prejudice» που έγινε ξανά Νο.1 τον περασμένο Οκτώβριο.

Πολλοί από τους οπαδούς του Michael, προσπάθησαν σε μια νέα διαδικτυακή εκστρατεία να επαναφέρουν τη διαχρονική επιτυχία των Wham!, «Last Christmas», στην κορυφή των chart για τα Χριστούγεννα του 2017, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν καθώς την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Ed Sheeran.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker