kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αυξήθηκαν κατά 1000% οι πωλήσεις των Cranberries

Ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο της Dolores O'Riordan, σημειώθηκε εκτίναξη των πωλήσεων της μουσικής των Cranberries...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία, ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο της Dolores O'Riordan, σημειώθηκε εκτίναξη των πωλήσεων της μουσικής των Cranberries κατά 1000%.

Όπως φαίνεται, οι φίλοι του συγκροτήματος επιστρέφουν στη μουσική της μπάντας, στη μνήμη της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας-τραγουδοποιού από την Ιρλανδία.

Ύστερα από το τραγικό γεγονός, τόσο οι φυσικές πωλήσεις των τραγουδιών όσο και οι ψηφιακές, σημείωσαν αύξηση κατά 1000%.

Οι πωλήσεις και οι ψηφιακές αγορές των άλμπουμ των Cranberries αυξάνονται κατά 986% εβδομάδα την εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Official Charts Company. Πιο συγκεκριμένα, η Best Of συλλογή του συγκροτήματος (The Best Of 1992-2002) ανέβηκε ξανά στα chart, φτάνοντας μέχρι τη θέση 16, ενώ το 2002 που κυκλοφόρησε αρχικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την 20η θέση.

Στο μεταξύ, οι συνολικές φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις των σινγκλ του συγκροτήματος αυξήθηκαν κατά 1134% από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ τρία από τα τραγούδια τους εισέρχονται ξανά στο Official Singles Chart Top 100. Το «Zombie» που κυκλοφόρησε το 1994 κατάφερε να προσγειωθεί στη θέση Νο.45, ενώ το «Dreams» έφτασε μέχρι το Νο. 66.

Επιπλέον, αρκετά από τα σινγκλ τους καταφέρνουν να εισαχθούν στο Τop40 του Official Irish Singles Chart, καθώς το Linger έφτασε μέχρι το Νο.11, το Zombie μέχρι το 16 και το Dreams μέχρι την 24η θέση, ενώ το Ode To My Family ακολουθεί στο Νο.46 και το When You’re Gone μέχρι το Νο.64 του Top 100 Chart.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker