kiss-logo
Now playingON THE FLOOR JENNIFER LOPEZ
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Adele διαδήλωσε για τα δικαιώματα των γυναικών

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι γυναίκα, δεν θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», έγραψε η Adele...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Adele έδωσε το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες για τα δικαιώματα των γυναικών. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από χιλιάδες γυναίκες, μεταξύ των οποίων εμφανίστηκαν χέρι-χέρι η Adele, η ηθοποιός Cameron Diaz και η ηθοποιός Jennifer Lawrence.

Η διαδηλωτές επέλεξαν την ημέρα της συμπλήρωσης ενός έτους του Προέδρου Τραμπ στην εξουσία, για την εκδήλωση της διαμαρτυρίας.

Η Adele εξέπληξε με την παρουσία της τους δημοσιογράφους και τους εκπρόσωπους των media, ενώ η ίδια με ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό τροφοδότησε τον παγκόσμιο τύπο.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια αποτίμησε φόρο τιμής στις απανταχού γυναίκες, αναφέροντας στο instagram: «Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου ήταν πάντα γυναίκες. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δάσκαλοί μου, οι συνάδελφοί μου, και τα είδωλά μου. Έχω εμμονή με όλες τις γυναίκες στη ζωή μου. Τις λατρεύω και τις χρειάζομαι όλο και περισσότερο κάθε μέρα».

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι γυναίκα, δεν θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», έγραψε η Adele Laurie Blue Adkins στον λογαριασμό της, συμπληρώνοντας επίσης ότι: «Ελπίζω να καθορίζομαι μόνο από τη στάση μου στον κόσμο, την ικανότητά μου να αγαπώ και να έχω ενσυναίσθηση. Να μεγαλώσω τον γιο μου ώστε να είναι καλός άνθρωπος παράλληλα με έναν άλλο καλό άνθρωπο που θα με αγαπά για όλα όσα είμαι και δεν είμαι».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker