kiss-logo
Now playingOOPS!... I DID IT AGAIN BRITNEY SPEARS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αποχαιρετά τους οπαδούς του ο Elton John με μια μεγάλη περιοδεία

«Ανυπομονώ πολύ να κλείσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου, αποχαιρετώντας τους οπαδούς στις συναυλίες μου»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Sir Elton John αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις οριστικά.

Ο ηλικίας 70 ετών αστέρας της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε σήμερα την παραπάνω είδηση, με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Νέα Υόρκη. Ο John μίλησε επίσης στον δημοσιογράφο Anderson Cooper του CNN και ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να περάσει τα επόμενα τρία χρόνια αποχαιρετώντας τους φίλους και οπαδούς του, με μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία.

Ύστερα από αυτό, ο διάσημος τραγουδιστής έχει σκοπό να αφιερώσει τα επόμενα χρόνια στην οικογένειά του και τους δυο νεαρούς γιους του.

Ο Elton John πάντως έχει συμπληρώσει 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή των ζωντανών εμφανίσεων ενώ αυτή την περίοδο διαμένει στο Λας Βέγκας όπου και εμφανίζεται σε σταθερή βάση. Πηγές που βρίσκονται κοντά στον τραγουδιστή, δεν αποκλείουν πάντως το ενδεχόμενο να συνεχίσει να ηχογραφεί νέα μουσική.

Η τρίχρονης διάρκειας περιοδεία του Elton John, πρόκειται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από τη Βόρεια Αμερική και να ολοκληρωθεί ύστερα από 300 σταθμούς, που θα καλύψουν πέντε ηπείρους.

Επιβεβαιώνοντας την είδηση, ο Elton παραδέχτηκε ότι: «Οι ζωντανές εμφανίσεις με ενθουσιάζουν και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δίνω συναυλίες σε ακροατήρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ανυπομονώ πολύ να κλείσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου, αποχαιρετώντας τους οπαδούς στις συναυλίες μου ώστε να μπορέσω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών μου».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker