kiss-logo
Now playingTHAT'S MY NAME AKCENT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Amy Winehouse

Μια demo ηχογράφηση της Amy Winehouse που καταγράφηκε όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 17 ετών, κυκλοφόρησε πρόσφατα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια demo ηχογράφηση της Amy Winehouse που καταγράφηκε όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 17 ετών, κυκλοφόρησε πρόσφατα από έναν παραγωγό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλες οι ημιτελείς demo ηχογραφήσεις της Winehouse καταστράφηκαν από τη δισκογραφική της εταιρία μετά τον θάνατό της το 2011, για να αποφευχθεί η κυκλοφορία μεταθανάτιων άλμπουμ ή άλλου υλικού. Ο συνθέτης και μουσικός από το Camden του Λονδίνου, Gil Cang, ανέβασε μια από τις ξεχασμένες πρώτες ηχογραφήσεις της έφηβης τότε ερμηνεύτριας, στην πλατφόρμα του YouTube.

Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφει εκτός από τον Gil Cang, ο James Mcmillan και η Maryanne Morgan.

Ο Cang δήλωσε στην εφημερίδα του Camden ότι η Winehouse, ηχογράφησε το τραγούδι τίτλος του οποίου είναι «My Own Way», σε μια προσπάθεια να προσελκύσει την προσοχή υποψήφιων δισκογραφικών εταιρειών, πριν από την υπογραφή συμβολαίου της με την Island Records το 2003.

«Είχαμε γράψει αρκετά ποπ τραγούδια εκείνη την εποχή, σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες μερικοί από τους οποίους είχαν αμφίβολο ταλέντο. Ήταν μια ιδιαίτερη εποχή για την ποπ μουσική, μέσα από την οποία πολλά συγκροτήματα νέων κοριτσιών και αγοριών είχαν εμφανιστεί και νοιώθαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όταν η Amy μας επισκέφτηκε, με τις πρώτες νότες που τραγούδησε μας άφησε άφωνους», δήλωσε ο Cang στην τοπική εφημερίδα.

Ο Βρετανός παραγωγός συμπλήρωσε ακόμα ότι ανακάλυψε το ξεχασμένο demo την προηγούμενη εβδομάδα και σκέφτηκε ότι θα ήταν κρίμα να μην το αξιοποιήσει για το συμφέρον των οπαδών της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker