kiss-logo
Now playingTHE REASON HOOBASTANK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mε την ηθοποιία σκοπεύει να ασχοληθεί ο Zayn Malik

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του, ο Zayn σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα του Harry Styles στην έβδομη τέχνη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωσή του, ο Zayn Malik σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα του Harry Styles στην έβδομη τέχνη.

Ο ηλικίας 25 ετών τραγουδιστής δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει καθήκοντα ηθοποιού, όταν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες. Θυμίζουμε βέβαια ότι ο έτερος αστέρας των πάλαι ποτέ One Direction, Harry Styles, έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα στην υποκριτική καθώς συμμετείχε στην πολεμική ταινία του Christopher Nolan «Dunkirk» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2017 και βραβεύτηκε μάλιστα με δυο Όσκαρ.

Ο Zayn, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Key 103 του Μάντσεστερ, δήλωσε για το θέμα: «Θα με ενδιέφερε πολύ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Είναι κάτι που ήθελα ανέκαθεν να κάνω, ακόμα και όταν ήμουν μικρό παιδί».

Ο νεαρός τραγουδιστής ομολογεί πως είχε συμμετάσχει ήδη σε μερικές παραστάσεις στη διάρκεια των σχολικών χρόνων.

«Δεν λέω ότι η υποκριτική μου είναι επιπέδου βραβείου Όσκαρ, είμαι όμως σίγουρος ότι μπορώ να παρακολουθήσω μερικά μαθήματα και να μάθω κάποια πράγματα. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα με ενδιέφερε πολύ».

Ο Zan, που ακολούθησε την προσωπική του καριέρα όταν το 2015 αποχώρισε από το συγκρότημα των One Direction, συνέχισε λέγοντας πως δεν ανήκει στην κατηγορία των μουσικών που παρακολουθούν στενά την αριθμητική πρόοδο των βίντεο τους και ότι αντιμετωπίζει πάντα με «ταπεινότητα» την επιτυχία του.

«Αν κάποιος μου πει ότι καταρρίψαμε κάποιο ρεκόρ, σκέφτομαι ότι αυτό είναι εκπληκτικό. Αλλά μένω πάντα έκπληκτος από την επιτυχία καθώς η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός μου».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker