kiss-logo
Now playingINSATIABLE DARREN HAYES
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα νέο τραγούδι και συνεργασία έκπληξη, στα σχέδια του Enrique Iglesias

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού ή άλλου είδους λεπτομέρειες δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 2017 ο Enrique Iglesias συνεργάστηκε με τον Pitbull για μια μεγάλη κοινή περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και τον Καναδά. Η κοινή περιοδεία των Iglesias και Pitbull, έχει καταγραφεί ως η πιο προσοδοφόρα του έτους, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο συνολικός απολογισμός της περιοδείας, που περιλάμβανε 35 συναυλίες, συγκέντρωσε έσοδα άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, που προέκυψαν από το σύνολο των 422.959 εισιτηρίων που διατέθηκαν.

Αυτή δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που οι δυο latin pop καλλιτέχνες έχουν μοιραστεί τη σκηνή, αφού το 2015 είχαν ακολουθήσει επίσης κοινό δρόμο αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο Enrique Iglesias και ο Pitbull συνεργάζονται ξανά για την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού ή άλλου είδους λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα συνεργασία των δυο καλλιτεχνών δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εκπροσώπων του μουσικού τύπου, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει πάντως στο επόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στο setlist της επερχόμενης συναυλίας του Iglesias, η οποία συναυλία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του 92,9 Kiss, στις 10 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

Update Παρασκευή 4 Μαϊου: Άκουσε το νέο latin-pop single στο lyric video παρακάτω:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker