kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν οι ABBA ύστερα από απουσία 35 χρόνων

Oι ABBA, ανακοινώνουν επίσημα την επανασύνδεσή τους και μάλιστα ενόψει της ηχογράφησης νέας μουσικής..
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

ABBA, ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ μουσικής, ανακοινώνουν επίσημα την επανασύνδεσή τους και μάλιστα ενόψει της ηχογράφησης νέας μουσικής.

Το συγκρότημα από τη Σουηδία που δημιούργησε σχολή γύρω από το όνομά του και έγραψε τη δική του λαμπρή ιστορία στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, είχε παραμείνει ανενεργό από τη δισκογραφία τα τελευταία 35 χρόνια.

Στη διάρκεια της διαδρομής τους, οι ABBA, που δημιουργήθηκαν στην Στοκχόλμη το 1972, έχουν πουλήσει περίπου 500 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι το πιο επιτυχημένο Ευρωπαϊκό συγκρότημα στον κόσμο, με βάση τις πωλήσεις των δίσκων τους.

Ωστόσο, το δημοφιλές κουαρτέτο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ζωντανά στη σκηνή από το 1986 μέχρι σήμερα, με εξαίρεση μια σύντομη εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε για ένα ιδιωτικό πάρτι το 2016.

Οι ABBA, με μια ανάρτηση-έκπληξη στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ανακοινώνουν την επανασύνδεσή τους και δημιουργούν πάταγο στον παγκόσμιο μουσικό τύπο και τα social media. Την είδηση της επανασύνδεσης επιβεβαίωσε και ο Gore Hanser, μάνατζερ του συγκροτήματος, ο οποίος κάνει μάλιστα λόγο για μια νέα περιοδεία και για την κυκλοφορία δυο νέων τραγουδιών.

Tα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος θα παρουσιαστούν στη σκηνή εικονικά με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, σε μια περιοδεία που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το 2019 ή το '20, ενώ το ένα από τα δυο νέα τραγούδια, με τίτλο « I Still Have Faith In You» θα παρουσιαστεί μέσα από ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο σε συμπαραγωγή των καναλιών NBC και BBC.

Η ανακοίνωση των ABBA αναφέρει συγκεκριμένα: «Και οι τέσσερις αισθανθήκαμε ότι, ύστερα από περίπου 35 χρόνια, θα ήταν διασκεδαστικό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μπούμε ξανά στο στούντιο ηχογράφησης. Και αυτό πράξαμε. Ήταν σαν ο χρόνος να ήταν στάσιμος και να είχαμε λείψει μόνο για μια σύντομη περίοδο διακοπών. Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker