kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Bono: Η δράση των διεθνών ιδρυμάτων είναι υπό απειλή

Δυστυχώς οι θεσμοί αυτοί αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση στην 70ετή ιστορία τους, δήλωσε ο Μπόνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Προειδοποίηση απηύθυνε ο τραγουδιστής των U2 προς τη διεθνή κοινότητα, ότι δεν πρέπει να θωρούμε ως δεδομένη τη δράση των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, ως διεθνής οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας μεταξύ των κρατών του κόσμου, έχει σκοπό τη συνεργασία στο Διεθνές Δίκαιο, την ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη σύμφωνα με το καταστατικό του.

Μιλώντας για τα Ηνωμένα Έθνη, ο Μπόνο είπε: «Λατρεύω ότι υπάρχουν αλλά δεν θεωρώ δεδομένη την ύπαρξή τους ούτε ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν, καθώς, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παραδεχτούμε ότι ζούμε σε μια εποχή όπου οι διεθνείς οργανισμοί όσο και αν είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη πρόοδο, τίθενται υπό απειλή».

O frontman του σπουδαιότερου σύγχρονου ροκ συγκροτήματος, που είναι γνωστός για την ενεργή του κοινωνική στάση, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά, στη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ιρλανδίας για μια θέση στο ισχυρό Συμβούλιο Ασφαλείας το έτος 2021-22.

Η πλειονότητα των Διεθνών Οργανισμών, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, διανύουν την πιο δύσκολη περίοδο, από την ίδρυση τους μέχρι και σήμερα, δήλωσε ο Μπόνο.

«Η επίθεση κατά των θεσμών αυτών, δεν έχει σχέση μόνο με την ύπαρξή τους, αλλά έχει να κάνει και με όλα όσα αντιπροσωπεύουν. Πρόκειται για μια διεθνή προσπάθεια που βασίζεται σε κοινές αξίες και κοινές αρχές. Δυστυχώς όμως οι θεσμοί αυτοί αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση στην 70ετή ιστορία τους», δήλωσε ο Μπόνο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker