kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airΛ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-Μ. ΛΑΖΑΡΟΥ-Μ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Με νέα κυκλοφορία επιστρέφει ο Hozier στη δισκογραφία

Ο Hozier επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα, με ένα νέο EP που πρόκειται να κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Hozier γεννήθηκε στo Μπρέι της Ιρλανδίας. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στην εφηβεία του, μαθαίνοντας κιθάρα και επιλέγοντας να επικεντρωθεί στη φολκ, τη γκόσπελ και τη μπλουζ μουσική.

Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «Take Me to Church». Το ομώνυμο κομμάτι γνώρισε τεράστια επιτυχία αφού έγινε viral στο YouTube.

Ο Andrew Hozier-Byrne όπως είναι το αληθινό όνομα του καλλιτέχνη, επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα, με ένα νέο EP που κυκλοφορεί μάλιστα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Με τη νέα αυτή κυκλοφορία, ο τίτλος της οποίας είναι «Nina Cried Power», ο Ιρλανδός τραγουδοποιός βάζει τέλος στη μακρόχρονη αναμονή των φίλων και οπαδών του, που περίμεναν υπομονετικά το follow up του πολύ επιτυχημένου ομώνυμου άλμπουμ από το 2014.

Την είδηση της κυκλοφορίας του νέου EP ανακοίνωσε ο Hozier μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter, αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το νέο εγχείρημα.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνω την κυκλοφορία του νέου μου EP, στις 6 Σεπτεμβρίου. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας τα νέα μου τραγούδια».

Η τελευταία κυκλοφορία του Hozier ήταν το σινγκλ «Better Love», που ηχογραφήθηκε το 2016 για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας The Legend of Tarzan. Η σύνθεση του Hozier, αν και σκοπό είχε να επενδύσει ηχητικά τους τίτλους τέλους της ταινίας, είχε φυσικά καταφέρει να ξεχωρίσει και να χαρίσει μια ακόμα επιτυχία στο δημιουργό της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker