kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Δείτε το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Elton John

Η ταινία, που αφηγείται κυρίως τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τροβαδούρου, κυκλοφορεί σε συμπαραγωγή του Elton John...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Elton John έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί από το προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, με το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας του.

Σήμερα, η ζωή και η σταδιοδρομία του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή, επανέρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη βιογραφική ταινία «Rocketman».

Η ταινία, που αφηγείται κυρίως τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τροβαδούρου, κυκλοφορεί σε συμπαραγωγή του Elton John και του David Furnish μεταξύ άλλων ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Dexter Fletcher.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ, έχει ο Taron Egerton, ο ηθοποιός και τραγουδιστής από την Ουαλία που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Smoke» της βρετανικής τηλεόρασης καθώς και από την περιπέτεια «Kingsman: The Secret Service» του 2014.

Ο Sir Elton Hercules John, του οποίου η καριέρα περιλαμβάνει πέντε δεκαετίες επιτυχιών, έχει στο ενεργητικό του συνολικές πωλήσεις άλμπουμ που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων.

Η βιογραφική ταινία «Rocketman» θα προβληθεί στις αίθουσες, στις 17 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις 31 Μαΐου στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker