kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

O Ed Sheeran είναι ο πλουσιότερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο

Ο Ed καταφέρνει να ξεπεράσει σε κερδοφορία τους δημοφιλέστερους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια χαρά φαίνεται πως τα έχει καταφέρει ο Ed Sheeran, αφού κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έβλεπε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται σταθερά κατά 99.000 δολάρια την ημέρα.

Ύστερα από αυτή τη διαπίστωση, δε χρειάζεται να είναι κανείς οικονομική διάνοια για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Sheeran είναι ο πλουσιότερος σόλο καλλιτέχνης στον κόσμο. Το εκτιμώμενο ποσό των 99.000 δολαρίων ή των 75.000 Βρετανικών λιρών ανά ημέρα, του ανήκει δικαιωματικά αφού στη διάρκεια του τελευταίου έτους η επιτυχία του εκτοξεύτηκε στα ουράνια.

Η εταιρία Ed Sheeran Ltd, της οποίας ιδιοκτήτης και μοναδικός αντιπρόσωπος είναι ο 27χρονος τραγουδιστής, παρουσίασε συνολικά έσοδα άνω των 47 εκατομμυρίων δολαρίων (36 εκατομμύρια λίρες) και κατέβαλε φόρους πάνω από 6,6 εκατομμύρια δολάρια (5 εκατομμύρια λίρες), σύμφωνα με τους πρόσφατα δημοσιευμένους ισολογισμούς.

Με βάση αυτό το ποσό των εσόδων, ο Ed καταφέρνει να ξεπεράσει σε κερδοφορία τους δημοφιλέστερους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας, όπως τον Sir Paul McCartney, τον Sir Elton John, την Taylor Swift και την Adele.

Εντούτοις, τα έσοδα του ταλαντούχου νεαρού από το West Yorkshire αναμένεται ότι θα μειωθούν αρκετά στο επόμενο έτος, καθώς έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από τα μουσικά δρώμενα για ένα μακρύ διάστημα ώστε να επικεντρωθεί σε άλλες επιδιώξεις, όπως είναι η ηθοποιία και η δημιουργία οικογένειας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο BBC άλλωστε, ο δημιουργός του «Shape of You» αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η παγκόσμια περιοδεία του θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2018, όμως η αυξημένη ζήτηση για εισιτήρια, τον ανάγκασαν να προσθέσει περισσότερες ημερομηνίες και να την παρατείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker