kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δείτε τη νέα διαφήμιση της Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο με την Gaga να ερμηνεύει το ''Cheek to Cheek'', με ύφος Όντρεϊ Χέμπορν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Lady Gaga δίνει ένα νέο ύφος στην ερμηνεία του κλασικού μουσικού θέματος ''Cheek to Cheek'', για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας εταιρίας καλλυντικών. 

Ο τίτλος της καμπάνιας είναι ''Be Yourself'', και τα γυρίσματα του διαφημιστικού έγιναν στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη. Το τηλεοπτικό σποτ ξεκινάει με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει την κλασική επιτυχία "Cheek to Cheek," μια σύνθεση του Irving Berlin που έγινε γνωστή μέσα από την ερμηνεία των Fred Astaire και Ginger Rogers για την αριστουργηματική ταινία Top Hat του 1935.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Lady GaGa, κατά κόσμον Stefani Germanotta γεννήθηκε το 1986 στην Νέα Υόρκη από Ιταλούς γονείς και άρχισε να παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών, μαθαίνοντάς το ακουστικά πρωτίστως και μετά ξεκίνησε μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη.

Φοίτησε στο Convent of the Sacred Heart, ένα πρότυπο καθολικό παρθεναγωγείο, το οποίο τελείωσε και η Nicky Hilton. Ξεκίνησε την καριέρα της γράφοντας τραγούδια για τις Pussycat Dolls και την Britney Spears.

Δείτε το βίντεο με την Gaga να ερμηνεύει το ''Cheek to Cheek'', με ύφος Όντρεϊ Χέμπορν και ενδυματολογικές επιλογές του οίκου Harajuku.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker