kiss-logo
Now playingALORS ON DANSE STROMAE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Justin Bieber κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική

«Είναι καιρός να κάνω ένα διάλειμμα από τη μουσική», ανακοινώνει σήμερα ο Justin Bieber...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Συνειδητοποίησα ότι πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της εφηβείας μου περιοδεύοντας, όπως και τα τελευταία χρόνια από την ηλικία των 20 και μετά. Όπως είδατε όλοι, ήμουν μάλλον δυστυχισμένος στην τελευταία μου περιοδεία και αυτό είναι κάτι που δεν μου αξίζει, ούτε σε εσάς. Δίνετε τα χρήματά σας για να απολαύσετε μια δυναμική συναυλία γεμάτη ενέργεια. Ήταν αδύνατο να σας προσφέρω κάτι τέτοιο, καθώς ήμουν συναισθηματικά ασταθής ειδικά το τελευταίο διάστημα».

Με αυτό τον τρόπο περιγράφει τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Justin Bieber, που ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία ως «παιδί – θαύμα».

«Είναι καιρός να κάνω ένα διάλειμμα από τη μουσική», ανακοινώνει σήμερα ο Justin Bieber στο instagram. Όπως λέει άλλωστε, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια και την υγεία του.

Είναι φυσικό, αρκετοί από τους οπαδούς του νεαρού ποπ αστέρα να εκφράζουν την ανυπομονησία τους σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, που θα αποτελέσει τη συνέχεια του «Purpose», του 2015. Με τη δήλωσή του ο Justin, τους ζητά να κάνουν υπομονή και να περιμένουν, καθώς αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω για να διαφυλάξει την ψυχική του υγεία.

«Έχω πειραματιστεί και έχω κάνει αρκετά λάθη όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Τώρα είμαι επικεντρωμένος στην αποκατάσταση ορισμένων από τα βαθιά ριζωμένα θέματα που έχω όπως οι περισσότεροι, ώστε να μην καταρρεύσω, να διατηρήσω το γάμο μου και να είμαι ο πατέρας που θέλω να είμαι», αναφέρει ο ηλικίας 25 ετών Bieber.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker