kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ του Ed Sheeran κυκλοφορεί τον Ιούλιο

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Sheeran, το επόμενο άλμπουμ του είναι ήδη έτοιμο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την κυκλοφoρiα ενός ακόμα άλμπουμ επιβεβαίωσε ο Ed Sheeran μέσα από το λογαριασμό του στα social media.

H τελευταία κυκλοφορία του Βρετανού μουσικού ήταν το 2017, όταν το άλμπουμ του «÷» (Divide), δημιούργησε μεγάλη αίσθηση, χαρίζοντας στο δημιουργό του τον τίτλο του κατόχου του πιο επιτυχημένου εμπορικά άλμπουμ και σινγκλ της χρονιάς.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Sheeran, το επόμενο άλμπουμ του είναι ήδη έτοιμο. Ο τίτλος του είναι «No.6 Collaborations» και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από τη δισκογραφική Asylum/Atlantic Records.

Το πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ, με τίτλο «Cross Me» κυκλοφόρησε ήδη άλλωστε, με τη συμμετοχή του Chance the Rapper.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται η νέα επιτυχία του Sheeran, που έχει τίτλο «I Don't Care» και αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Justin Bieber. Το σινγκλ, κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου και πήγε κατευθείαν στην πρώτη θέση του βρετανικού chart.

 

Ο Sheeran δηλώνει σχετικά με το νέο άλμπουμ: «Πριν ακόμα έρθει το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο το 2011, είχα ηχογραφήσει ένα EP με τίτλο No.5 Collaborations Project. Από τότε, προσπάθησα πολλές φορές να φτιάξω ένα ακόμα, μέχρι που ξεκίνησα να γράφω το No.6 στο λάπτοπ μου, καθώς βρισκόμουν πέρυσι σε περιοδεία».

Ο Sheeran μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τους τίτλους των νέων τραγουδιών, δηλώνοντας επίσης: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής όλων όσων συνέβαλλαν στην ηχογράφησή του και περάσαμε τέλεια».

Όπως εξηγεί ο Sheeran, το επερχόμενο άλμπουμ αποτελεί φόρο τιμής σε όλες τις συνεργασίες και τα τραγούδια που έγραψε πριν ακόμα καταφέρει να γίνει διάσημος.

Στο μεταξύ, στον 92,9 Kiss συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε δυνατά μια από τις κλασικές επιτυχίες του ταλαντούχου τραγουδοποιού.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker