kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει δυναμικά η Celine Dion με τρία νέα τραγούδια

Ύστερα από μακρόχρονη απουσία, η Celine Dion επιστρέφει με την κυκλοφορία τριών νέων τραγουδιών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μακρόχρονη απουσία από τη δισκογραφία, η Celine Dion επιστρέφει δυναμικά με την κυκλοφορία τριών νέων τραγουδιών.

Τα σινγκλ, με τίτλο «Laying Down», «Imperfections» και «Courage», κυκλοφόρησαν ήδη. Τα νέα τραγούδια περιλαμβάνονται στον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο, που αποτελεί την πρώτη αγγλόφωνη κυκλοφορία μετά από έξι χρόνια.

Το άλμπουμ έχει τίτλο «Courage» και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου από τη δισκογραφική Panik Records και τη Sony Music, ενώ διατίθεται ήδη για προπαραγγελία.

Το νέο εγχείρημα αποτελείται από ένα συνδυασμό κλασικών θεμάτων σε μορφή μπαλάντας, αλλά και up tempo, χορευτικών συνθέσεων.

Το «Imperfections», με κεντρικό θέμα την αυτοκριτική, είναι γραμμένο από τους Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles και Dallas Koehlke, ενώ η παραγωγή ανήκει στον τελευταίο. To «Lying Forward» αποτελεί ένα αισιόδοξο τραγούδι που υπενθυμίζει ότι είναι καλό να αλλάζουμε τρόπο σκέψης όταν χρειάζεται και να προχωράμε αφήνοντας πίσω μας τις δηλητηριώδεις σχέσεις. Γράφτηκε από τους David Guetta, Giorgio Tuinfort και Sia Furler. Το τρίτο από τα νέα σινγκλ, με τον ομώνυμο τίτλο του άλμπουμ «Courage», αποτελεί κάλεσμα για δύναμη και αποφασιστικότητα και το έχουν γράψει οι Stephan Moccio, Erik Alcock και Liz Rodriguez.

H Celine Dion, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια σε αντίτυπα, έχει κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και καταξιωμένες γυναίκες όλων των εποχών, στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Το 2004 βραβεύτηκε ως η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, ενώ το 2016 τιμήθηκε με το «Lifetime Achievement Icon Award» στα μουσικά βραβεία του Billboard.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker