kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη η βιογραφία της Whitney Houston

Ο τίτλος της ταινίας είναι «I Wanna Dance with Somebody»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αν και έχει υπάρξει αντικείμενο διάφορων άλλων ταινιών, ντοκιμαντέρ και βιβλίων, η ζωή της Whitney Houston δεν έχει αποδοθεί ποτέ μέχρι σήμερα στη μεγάλη οθόνη με επίσημο τρόπο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τους διαχειριστές των πνευματικών δικαιωμάτων της Whitney Houston, ο παραγωγός Clive Davis αναλαμβάνει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την επίσημη βιογραφία της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Για την παραγωγή της ταινίας η Pat Houston, μάνατζερ και σύζυγος του αδελφού της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας, συνεργάστηκε με τον Larry Mestel της εταιρίας Primary Wave Music και τους Denis O’Sullivan και Anthony McCarten.

Η Stella Meghie έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του βιογραφικού φιλμ, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Anthony McCarten θα επιμεληθεί την απόδοση του κειμένου.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «I Wanna Dance with Somebody».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου, ο παραγωγός ταινιών Clive Davis βρίσκεται σε συζητήσεις για το πρότζεκτ από τον περασμένο Απρίλιο με τον McCarten, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το στούντιο της παραγωγής, ούτε το χρονοδιάγραμμα για τα γυρίσματα και την ημερομηνία προβολής της ταινίας.

«Οι εκπρόσωποι της Whitney Houston είναι ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία τους με μια ομάδα ανθρώπων που είναι τόσο παθιασμένοι με την ιστορία της Whitney όσο κι εμείς. Η κληρονομιά της Whitney αξίζει μόνο το καλύτερο. Επιλέξαμε τους συγκεκριμένους συνεργάτες για την παραγωγή μιας ταινίας που θα αποτελέσει έμπνευση για όλους όσους την αγάπησαν, δίνοντάς στον καθένα μας έναν παραπάνω λόγο για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε Τη Φωνή που όλοι ερωτευτήκαμε και θα λατρεύουμε για πάντα» δήλωσε συγκεκριμένα η Pat Houston.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker