kiss-logo
Now playingMAKEBA JAIN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Μάσκες προσώπου με το λογότυπο αγαπημένων καλλιτεχνών

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που κυκλοφόρησαν τη δική τους εκδοχή μάσκας, με το λογότυπό τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο πλαίσιο του social distancing σε αρκετές περιοχές του κόσμου προκρίνεται από τις αρχές η χρήση της μάσκας προσώπου.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που έσπευσαν να ανταποκριθούν σε αυτή την ανάγκη της μαζικής αγοράς μασκών, κυκλοφορώντας στην αγορά τη δική τους εκδοχή, με το δικό τους λογότυπο μέσω του official merchandise τους.

Ένας από τους πιο γνωστούς ομίλους μουσικών επιχειρήσεων, που εκπροσωπεί μερικούς από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες προχωρά στη διάθεση τέτοιων μασκών ενισχύοντας την πρωτοβουλία «We've Got You Covered» και δωρίζοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις στο MusiCares, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ενισχύει οικονομικά την υγεία και την ευημερία των μελών της μουσικής κοινότητας.

Οι συγκεκριμένες μάσκες με τα λογότυπα διατίθενται στην τιμή των 17€ και μπορεί να κανείς να προμηθευτεί μια μάσκα από το merchandise της Eilish, της Grande, των Queen, του Justin Bieber, των Rolling Stones, των Imagine Dragons, του Bob Marley, του Frank Sinatra και άλλων.

Η Billie Eilish, η Ariana Grande και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έχουν ήδη ταχθεί στο πλευρό της ιατρικής κοινότητας, ωστόσο η πώληση των μασκών συνοδεύεται από την υποσημείωση ότι είναι για απλή προσωπική χρήση και δεν παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία από τον κορονοϊό.

Εν τω μεταξύ μια ακόμα εκστρατεία με κωδικό SaveOurVenues έχει ξεκινήσει στα social media, για την ενίσχυση των συναυλιακών χωρών που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση της πανδημίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker