kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Από σήμερα στα βιβλιοπωλεία η συνέχεια της σειράς «Twilight»

Ύστερα από 12 χρόνια περίπου, η Stephenie Meyer είναι έτοιμη για τη συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Twilight» κυκλοφόρησε αρχικά ως βιβλίο το 2005 και από τότε η συγγραφέας Stephenie Meyer συνέχισε να τροφοδοτεί τους οπαδούς της συγκεκριμένης νουβέλας με μια νεότερη εκδοχή κάθε χρόνο μέχρι το 2008.

Από την κυκλοφορία του πρώτου μυθιστορήματος, τα τέσσερα βιβλία της σειράς έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα και έχουν κάνει εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά είναι πιο δημοφιλής στους νέους ενήλικες, ωστόσο τα τέσσερα βιβλία έχουν κερδίσει πολλά βραβεία και μέχρι το 2011 έχουν καταγράψει συνολικές πωλήσεις άνω των 120 εκατομμυρίων αντίτυπων σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν μεταφραστεί σε τουλάχιστον 38 διαφορετικές γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Η νέα συνέχεια του «Twilight», έρχεται στα βιβλιοπωλεία με τον επιμέρους τίτλο «Midnight Sun», και σύμφωνα με τις πληροφορίες αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen, του χαρακτήρα που στην οπτικοποιημένη εκδοχή του βιβλίου ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Robert Pattinson.

H Stephenie Meyer είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του «Midnight Sun» το 2008, αλλά αναγκάστηκε να αποσύρει την απόφασή της καθώς είχε διαρρεύσει ένα μέρος του αρχικού χειρόγραφου. Η ίδια ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου βιβλίου από τις 4 Αυγούστου, αναρτώντας μάλιστα στην ιστοσελίδα της αντίστροφη μέτρηση για το γεγονός.

Η Meyer εμφανίστηκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» του ΑΒC, δηλώνοντας σχετικά: «Δεν ήταν δίκαιο να σας κρατώ σε αγωνία. Είναι βέβαια μια τρελή εποχή αυτή που ζούμε και δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για την κυκλοφορία του βιβλίου, όμως πολλοί από εσάς περιμένατε τόσο πολύ... Λυπάμαι για την ακατάλληλη στιγμή, ελπίζω το νέο βιβλίο να μπορέσει με κάποιο τρόπο να σας αποσπάσει την προσοχή από τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου».

Το «Midnight Sun» διατίθεται ήδη προς αγορά, αρχικά στα μεγάλα ψηφιακά βιβλιοπωλεία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker