kiss-logo
Now playingROCKABYE CLEAN BANDIT FEAT. ANNE MARIE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

P!nk: «Η μάχη ενάντια στον ιό ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχω βιώσει»

Για την τραυματική εμπειρία που βίωσε πρόσφατα μίλησε δημόσια η P!nk...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H P!nk είχε αποκαλύψει με δημόσιες τοποθετήσεις της στα social media, ότι τον Μάρτιο τόσο η ίδια, όσο και ο ηλικίας τριών χρονών γιος της Jameson είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ για τον COVID-19.

«Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους, ότι η ασθένεια επηρεάζει τους νέους και τους μεγαλύτερους, τους υγιείς και τους λιγότερο υγιείς, τους πλούσιους και τους φτωχούς, άρα είναι απαραίτητο να κάνουμε τα τεστ δωρεάν και προσβάσιμα σε περισσότερους ανθρώπους, ώστε να προστατεύσουμε τα παιδιά, τις οικογένειες, τους φίλους και τις κοινότητές μας» είχε δηλώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που δεν έκρυψε την αγωνία της για την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία.

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η P!nk συμμετείχε σε μια έρευνα της εκπομπής NBC News, αναφέροντας σχετικά: «Η Ημέρα της Μητέρας είναι αυτό το Σαββατοκύριακο και η σκέψη μου είναι σε αυτό το υπέροχο και σημαντικό δώρο του χρόνου, που η ζωή στην καραντίνα έκανε να μοιάζει τόσο σημαντικό πια για μένα και τα παιδιά μου. Το να είσαι μαμά, δασκάλα, μαγείρισσα και παράλληλα να κυνηγάς τα όνειρά σου ταυτόχρονα δεν είναι μικρό επίτευγμα. Μητέρες όλου του κόσμου, τα καταφέρνετε καταπληκτικά».

Όπως συμπλήρωσε η βραβευμένη ερμηνεύτρια, η μάχη της ενάντια στον κορονοϊό ήταν η πιο τρομακτική φυσική και ψυχολογική εμπειρία που έχει βιώσει ποτέ.

«Η μάχη κατά του COVID-19, που αντιμετώπισα μαζί με τον 3χρονο γιο μου ήταν η πιο τρομακτική σωματική και συναισθηματική εμπειρία που έχω βιώσει ως μητέρα. Εβδομάδες αφού έλαβα τα αποτελέσματα των τεστ μας, ο γιος μου ήταν ακόμα άρρωστος και είχε πυρετό. Ήταν μια τρομακτική περίοδος, κυρίως επειδή δεν ξέραμε τι πρόκειται να ακολουθήσει στη συνέχεια».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η P!nk δήλωσε υπερήφανη για την υποστήριξη που παρέχει στους διάφορους υπέροχους οργανισμούς που εργάζονται για την προστασία των παιδιών και των «επιστημόνων της πρώτης γραμμής».

«Αυτή την Ημέρα της Μητέρας σας προτρέπω να κρατήσετε σφιχτά τα μωρά σας και να σκεφτείτε εκείνες τις μητέρες σε όλο τον κόσμο που έχουν ακόμα ανάγκη τη βοήθειά μας».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker