kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το θάνατο του γιου της ανακοίνωσε η Melissa Etheridge

Ο ηλικίας 21 ετών Beckett Cypher «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο ηλικίας 21 ετών Beckett Cypher, γιος της Melissa Etheridge, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας.

Ο Beckett Cypher, ήταν γιος της Melissa και της πρώην συντρόφου της Julie Cypher.

Η Melissa Etheridge δήλωσε συντετριμμένη από την απώλεια του νεαρού γιου της.

«Σήμερα βρέθηκα στη θέση εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους λόγω εθισμού στα οπιοειδή» έγραψε η Etheridge στο Twitter.

«Ο γιος μου Μπέκετ, που ήταν μόλις 21 ετών, αγωνίστηκε να ξεπεράσει τον εθισμό του και τελικά υπέκυψε σε αυτόν σήμερα. Θα λείψει από όλους όσους τον αγαπούσαν, την οικογένεια και τους φίλους του».

Η Etheridge και η Cypher, που έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια έχουν επίσης μια κόρη, την Bailey. Και τα δύο παιδιά ήρθαν στη ζωή μέσω τεχνητής γονιμοποίησης με τη συμβολή του μουσικού David Crosby

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι επίσης μητέρα δυο ακόμα παιδιών από τη σχέση της με την Αμερικανή ηθοποιό Tammy Lynn Michaels.

«Είμαι ευγνώμων σε όσους έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους. Νιώθω την αγάπη και την ειλικρινή θλίψη τους» πρόσθεσε η Etheridge στην ανάρτησή της. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό, τι ήταν δυνατό για να τον σώσουμε, αισθανόμαστε ότι τουλάχιστον δεν υποφέρει πια».

Η Etheridge δήλωσε πάντως ότι θα τραγουδήσει σύντομα ξανά, καθώς όπως είπε «είναι σίγουρα θεραπευτικό».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker