kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O τραγουδιστής των Imagine Dragons αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας του

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Dan Reynolds, frontman των Imagine Dragons...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Dan Reynolds, frontman και τραγουδιστής των Imagine Dragons, μέσα από ανάρτηση στα social media.

Ο Reynolds μίλησε για το βαρύ πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εν μέσω της περιόδου της καραντίνας, σε μια προσπάθεια όπως είπε, να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους που μπορεί να βιώνουν μια παρόμοια κατάσταση.

Είναι γνωστό ότι ο Dan αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία δύο χρόνια, ο ίδιος άλλωστε δεν το έκρυψε ποτέ από τους οπαδούς του. Ο Αμερικανός συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός μουσικής, υποστηρίζει μάλιστα εμπράκτως τις κοινότητες που καταπολεμούν τις ψυχικές ασθένειες.

Ο frontman του συγκροτήματος από το Λας Βέγκας επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι προσπαθεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη από την οποία υποφέρει ξανά.

Ο Dan έγραψε συγκεκριμένα: «Ελπίζω να είστε καλά. Σίγουρα αντιμετωπίζω λίγο βαρύτερη κατάθλιψη. Μου έχουν πει ότι είναι φυσιολογικό σε μια τέτοια κατάσταση. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ μαζί σας, ώστε να μην αισθάνεστε ότι είστε μόνοι σε αυτό το πρόβλημα. Είναι κάτι που υπάρχει. Κάποια πράγματα θα αντιμετωπιστούν σύντομα. Σας αγαπώ. Δεν πρέπει αισθάνεστε ντροπή, μιλήστε στους γονείς και τους φίλους σας για το πρόβλημα».

Σχετικά με τη διαδικασία της θεραπείας ο Reynolds αναφέρει: «Η θεραπεία δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεστε. Είμαστε άνθρωποι και η ζωή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Είμαστε μαζί σε αυτό. Υπόσχομαι ότι σύντομα θα συναντηθούμε ξανά και θα γιορτάσουμε την ομορφιά της ζωής και της μουσικής. Αυτή η περίοδος της απομόνωσης έφερε πολλή δημιουργικότητα και στους τέσσερις μας».

Ο Daniel Coulter Reynolds, ολοκλήρωσε την ανάρτησή του συμπληρώνοντας ότι διαβάζει όλα τα μηνύματα των οπαδών του και αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον κάθε φίλο του συγκροτήματος που μοιράζεται τις προσωπικές του ανησυχίες, όποιες και αν είναι αυτές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker