kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Kylie Minogue γράφει το νέο της άλμπουμ στην περίοδο της καραντίνας

«Η Kylie έχει φτιάξει ένα home studio και ηχογραφεί τα δικά της φωνητικά»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ εργάζεται η Kylie Minogue, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του προέδρου της ΒMG Records, Alistair Norbury.

Ο μάνατζερ της δισκογραφικής εταιρίας επιβεβαίωσε την κυκλοφορία ενός ακόμα άλμπουμ, του 15ου κατά σειρά για την τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Αυστραλία.

Ο Alistair Norbury αποκάλυψε σε συντάκτη του περιοδικού Music Week ότι με νέα μουσική επιστρέφουν στη δισκογραφία ακόμα η Natalie Imbruglia, η Katie Melua και οι Texas, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν νέες συνθέσεις παρά τα αυστηρά μέτρα αυτοπεριορισμού λόγω πανδημίας.

«Η Kylie Minogue εκπαιδεύεται στη χρήση του προγράμματος Logic. Έχει φτιάξει ένα home studio και έχει αποφασίσει πως, αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να κάνει στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι να μάθει να επεξεργάζεται και να ηχογραφεί τα δικά της φωνητικά. Έτσι, με λίγα μαθήματα μέσω Zoom και με αρκετή καθοδήγηση από τον διευθυντή της A&R στον τομέα των ηχογραφήσεων Jamie Nelson, η Kylie σύντομα θα είναι πολύ δημιουργική στον τομέα της αυτή την περίοδο».

Πριν την εφαρμογή των περιορισμών στην κυκλοφορία, η Kylie εργαζόταν στενά με τον Γερμανό παραγωγό Mousse T και τον Ιταλό DJ Alex Gaudino, ενώ είχε επίσης βρεθεί στο στούντιο με τον Γάλλο παραγωγό Mirwais, που είναι γνωστός από τη συνεργασία του με τη Madonna.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της BMG, υπάρχουν ήδη κάποια έτοιμα τραγούδια για το άλμπουμ της Kylie, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας από απόσταση, ενώ όπως ανέφερε: «Η τραγουδίστρια των Texas, Sharleen Spiteri βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της τελικής επεξεργασίας του άλμπουμ της, που πραγματοποιείται παρά τους περιορισμούς στην κυκλοφορία».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker