kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Lady Gaga γιορτάζει την επιτυχία της με μια φιλανθρωπική δωρεά

Η Lady Gaga δωρίζει 100.000 δολάρια σε ένα ίδρυμα για την ανακούφιση των απόρων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga «Chromatica», που μόλις κυκλοφόρησε αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή του Official Albums Chart αυτής της εβδομάδας, ακολουθώντας σταθερά την πολύ εντυπωσιακή εμπορική του πορεία σε κάθε τομέα.

Τρεις μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του, το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Gaga προηγείται σε φυσικές αλλά και ψηφιακές πωλήσεις και φαίνεται πως διεκδικεί επάξια τον τίτλο του άλμπουμ βινυλίου με τις περισσότερες πωλήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα για το 2020.

Η Lady Gaga μετατρέπει την κυκλοφορία του άλμπουμ της σε φιλανθρωπική υπόθεση, δωρίζοντας έως 100.000 δολάρια σε ένα ίδρυμα για την ανακούφιση των απόρων.

Η διάσημη τραγουδοποιός προχώρησε σε συνεργασία με τους δημιουργούς της διαδικτυακής εφαρμογής Postmates, δεσμεύοντας ένα δολάριο από κάθε παραγγελία για έτοιμο φαγητό από τον σεφ Jose Andres και τον οργανισμό «World Central Kitchen», μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 100.000 δολαρίων σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου.

Η συνεργασία έγινε στο πλαίσιο της προώθησης του «Chromatica», που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να έχουν δωρεάν παράδοση της παραγγελίας τους, με την αγορά κάθε νέου άλμπουμ.

Το «Chromatica» αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία άλμπουμ της βραβευμένης με Όσκαρ ερμηνεύτριας, μετά το «Joanne» που κυκλοφόρησε το 2016.

Η Gaga είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 20 Απριλίου, αναγκάστηκε όμως να αναβάλει τα σχέδιά της, λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker