kiss-logo
Now playingTHE BEST TINA TURNER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Adele τάσσεται κατά των φυλετικών διακρίσεων

Η Adele εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους διαμαρτυρόμενους και τάχθηκε στο πλευρό των διαδηλωτών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με αφορμή όσα εκτυλίσσονται στην Μινεάπολις και σε άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, η Adele εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους διαμαρτυρόμενους και τάχθηκε στο πλευρό των διαδηλωτών.

Η Adele ένωσε τη φωνή της με την πλειονότητα των καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας, που έχουν εκδηλώσει τη συμπαράστασή τους στο κύμα αντίδρασης όσων υφίστανται φυλετικές διακρίσεις.

Με μήνυμά της στο Instagram, η διάσημη ερμηνεύτρια αναφέρει: «Η δολοφονία του George Floyd σόκαρε όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί που μένουν αμέτοχοι. Διαδηλώσεις και πορείες γίνονται σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και κερδίζουν συνεχώς δυναμική. Γι 'αυτό να είστε θυμωμένοι, αλλά συγκεντρωμένοι στο στόχο! Συνεχίστε να ακούτε, συνεχίστε να ρωτάτε και συνεχίστε να μαθαίνετε! Είναι σημαντικό να μην είμαστε απογοητευμένοι ή χειραγωγημένοι αυτήν τη στιγμή».

Η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία του George Floyd, γράφοντας στη συνέχεια: «Πρόκειται για συστηματικό ρατσισμό, για αστυνομική βία και για έκφραση ανισότητας. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Αμερική! Ο ρατσισμός καλά κρατεί παντού. Δηλώνω ολόψυχα την αλληλεγγύη μου στον αγώνα για ελευθερία, απελευθέρωση και δικαιοσύνη».

Η Adele δεν είναι φυσικά η μόνη που καταδικάζει το ρατσισμό και τις φυλετικές διακρίσεις που μαστίζουν τον κόσμο εν μέσω της τεράστιας αναταραχής που προκλήθηκε από τη δολοφονία του Floyd. Η Beyoncé, η Taylor Swift, η Lady Gaga, η Rihanna και πολλές άλλες γυναίκες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας έχουν επίσης αντιδράσει δημόσια στα τελευταία γεγονότα.

Επιπλέον, πολλοί από τους σύγχρονους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας έχουν δωρίσει χρήματα για την υποστήριξη όσων συμμετέχουν στο κίνημα Black Lives Matter. Ο The Weeknd προχώρησε στη δωρεά 500.000 δολαρίων για την αποφυλάκιση όσων έχουν συλληφθεί στη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ για τον ίδιο σκοπό έχουν προσφέρει το ποσό των 200.000 η Blake Lively και ο Ryan Reynolds. Στον ίδιο αγώνα έχουν συμβάλλει επίσης, ο Harry Styles, ο Steve Carell, η Janelle Monae, η Kehlani και πολλοί άλλοι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker