kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή η Bonnie, των Pointer Sisters

Η Bonnie Pointer, ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια στο συγκρότημα των Pointer Sisters, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Bonnie Pointer, ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια στο συγκρότημα των Pointer Sisters, «έφυγε» από τη ζωή όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στην ηλικία των 69 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η Anita Pointer, τρίτο μέλος του συγκροτήματος που δημιουργήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας και γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 και του 1980.

Για τέσσερις δεκαετίες, το ρεπερτόριο των Pointer Sisters κάλυψε ένα μεγάλο φάσμα της μουσικής, μεταξύ των οποίων η ποπ, η ντίσκο, η τζαζ, η ηλεκτρονική μουσική, η soul, η funk, η dance και η rock. Οι Pointer Sisters έχουν κερδίσει τρία βραβεία Γκράμι και κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 1994. Το συγκρότημα είχε 13 Τop 20 Ηits στις Ηνωμένες Πολιτείες στο διάστημα μεταξύ 1973 και 1985.

«Με μεγάλη θλίψη είμαι υποχρεωμένη να ανακοινώσω στους φίλους των Pointer Sisters, ότι η αδελφή μου Bonnie απεβίωσε σήμερα το πρωί. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη. Εκ μέρους των συγγενών μου και όλης της οικογένειας Pointer, παρακαλούμε για τις προσευχές σας αυτή τη δύσκολη ώρα» ήταν η δήλωση της Anita Pointer αναφορικά με το θάνατο της Patricia, που ήταν ευρύτερα γνωστή ως «Bonnie».

Η Bonnie, αποχώρησε βέβαια από το συγκρότημα στα μέσα της δεκαετίας του '70, για να ακολουθήσει την προσωπική της καριέρα.

Η μικρότερη αδελφή της οικογένειας, June, απεβίωσε το 2006. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, η Bonnie και η Anita κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι στη μνήμη της, με τίτλο «Feels Like June» και είχε γίνει γνωστό τότε ότι αυτή θα αποτελούσε την τελευταία ηχογράφηση της Bonnie.

Η Bonnie ήταν κάτοχος ενός βραβείου Γκράμι για την επιτυχία «Fairtytale» που ερμήνευσε μαζί με την Anita το 1974, ενώ μετά το 1977 που αποχώρησε από το συγκρότημα, οι αδελφές Pointer επανασυνδέθηκαν μόνο για ειδικές περιστάσεις.

Το 2010 η Bonnie ενσάρκωσε τον εαυτό της στην ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή «Road to Nowhere», που σκηνοθέτησε ο Monte Hellman.

«Η Bonnie ήταν η καλύτερή μου φίλη. Μιλούσαμε καθημερινά και δεν είχαμε μαλώσει ούτε μια φορά. Μου λείπει ήδη και ανυπομονώ να τη συναντήσω ξανά μια μέρα» συμπληρώνει η Anita Pointer στην ανακοίνωσή της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker