kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Η Kristen Stewart είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο νέο βιογραφικό φιλμ

Η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία που φιλοδοξεί να φωτίσει την πολυτάραχη ζωή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα ταινία που φιλοδοξεί να φωτίσει την πολυτάραχη ζωή της αγαπημένης πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Stewart πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και όπως όλα δείχνουν θα είναι η Princess Diana σε μια ταινία, το σενάριο της οποίας έχει επιμεληθεί ο Βρετανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Steven Knight, γνωστός από την εξαιρετική σειρά «Peaky Blinders» μεταξύ άλλων.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Spencer», όπως το επίθετο της πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Pablo Larraín, ο Χιλιανός δημιουργός της επίσης βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της Jacqueline Kennedy, που προβλήθηκε το 2016 με τίτλο «Jackie».

Το φιλμ τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του '90 και επικεντρώνεται στις τελευταίες διακοπές Χριστουγέννων της Νταϊάνα και της βασιλικής οικογένειας, όταν η πριγκίπισσα αποφάσισε να θέσει τέλος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, πρωτότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης Pablo Larraín στην ιστοσελίδα Deadline Hollywood, το δραματικό σενάριο εκτυλίσσεται στην περιοχή Norfolk, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας. Η κάμερα παρακολουθεί τη ζωή της πριγκίπισσας σε διάστημα τριών ημερών και τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

«Συνήθως ο πρίγκιπας συναντά την πριγκίπισσα, τη ζητά σε γάμο και κάπως έτσι αρχίζει το παραμύθι. Όταν η νέα κοπέλα αποφασίζει πως δεν ενδιαφέρεται να γίνει βασίλισσα, αλλά προτιμά να είναι ο εαυτός της αντίθετα, τότε το παραμύθι εξελίσσεται εντελώς ανάποδα. Αυτή ακριβώς είναι η καρδιά της ταινίας» δηλώνει ο σκηνοθέτης.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker