kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ο Kanye West

Ο διάσημος ράπερ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με μια απρόσμενη ανάρτηση στο Twitter, ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Kanye West, επέλεξε την ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ για να ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία στις αμερικανικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο του 2020.

Είναι γνωστό ότι ο West είχε εκφράσει ανοικτά την πλήρη υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ και δεν είναι λίγες οι φορές που είχε σταθεί δημόσια στο πλευρό του, στη διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής εκστρατείας. Ωστόσο, ο διάσημος μουσικός δηλώνει τώρα πως διαχωρίζει τη θέση του από αυτήν του προέδρου και εκφράζει τη δυσαρέσκιά του για την πορεία της χώρας σε πολύ βασικά θέματα.

«Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το κοινό μας όραμα και οικοδομώντας το κοινό μέλλον. Θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ». Με αυτή την ανάρτηση ο Kanye έκανε όλο τον κόσμο να αναρωτιέται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αφού είναι γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Kim Kardashian με την οποία παντρεύτηκε το 2014, είναι δυο από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Ο West είναι άλλωστε ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, με περισσότερα από 140 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς hip hop όλων των εποχών.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τον Απρίλιο του 2020 το περιοδικό Forbes συμπεριέλαβε το όνομά του στη λίστα των δισεκατομμυριούχων, εκτιμώντας ότι η περιουσία του ξεπερνά το 1,3 δισ. δολάρια.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker