kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Lady Gaga φοράει μάσκα και παραμένει ασφαλής

Η Lady Gaga εφαρμόζει στην πράξη την τακτική του poker face, φορώντας μια θεματική μάσκα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga εφαρμόζει στην πράξη την τακτική του poker face, φορώντας μια θεματική μάσκα, εμπνευσμένη από το τελευταίο άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 με τίτλο «Chromatica».

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Gaga μας προτρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, και παράλληλα παρουσιάζει μια σειρά από μάσκες με το όνομα του άλμπουμ της.

Η Lady επιδεικνύει με υπερηφάνεια το αστραφτερό μαύρο και ροζ κάλυμμα προσώπου, το οποίο είναι διακοσμημένο με μεταλλικά καρφιά και κρεμαστές αλυσίδες.

«Να είστε ο εαυτός σας, αλλά να φοράτε μάσκα! Σας προτρέπω να είστε καλοί με τον εαυτό σας, την κοινότητα και ολόκληρο τον πλανήτη» είναι η φράση με την οποία η 34χρονη τραγουδοποιός συνοδεύει την ανάρτησή της.

Η υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεύτρια έκανε μάλιστα tag ορισμένους από τους «φοβερούς φίλους της», που τους προκάλεσε επίσης να «ακολουθήσουν στο παιχνίδι της μάσκας», συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama, της Michelle Obama, της Oprah Winfrey, της Ariana Grande και του Tony Bennett.

Ο ηλικίας 93 ετών Bennett ανταποκρίθηκε αμέσως στη διαδικτυακή πρόκληση, αναρτώντας μια selfie στην οποία εμφανίζεται φορώντας μια μεγάλη λευκή μάσκα και γράφοντας: «Φοράμε μάσκα για όλους τους αγαπημένους μας, τόσο στο σπίτι όσο και σε όλο τον κόσμο. Σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε μαζί μας το λόγο για τον οποίο φοράτε κι' εσείς μάσκα».

Τον Μάιο, στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ της η Gaga είχε εμφανιστεί και πάλι φορώντας μια ροζ μάσκα που ταίριαζε με την αισθητική του project, εξίσου διακοσμημένη με καρφιά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker