kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Kylie επιστρέφει με νέο τραγούδι και μας φτιάχνει το κέφι

Πρόκειται για μια χορευτική σύνθεση με σαφείς επιρροές από τη μουσική disco των 70's...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Είναι γνωστό ότι η Kylie Minogue εργάζεται για την ηχογράφηση νέας μουσικής.

Φαίνεται μάλιστα πως εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο του εγκλεισμού που επιβλήθηκε στους πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ώστε να γράψει τα νέα της τραγούδια.

Η Kylie ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο πρόγραμμα μουσικής Logic, αφού έκανε μερικά μαθήματα μέσω Zoom και έλαβε καθοδήγηση από τον διευθυντή της A&R στον τομέα των ηχογραφήσεων, Jamie Nelson. Μέσα από το προσωπικό της home studio κατάφερε να επεξεργαστεί και να ηχογραφήσει μόνη της τα φωνητικά πάνω στις νέες συνθέσεις που θα περιληφθούν στο 15ο κατά σειρά άλμπουμ της τραγουδίστριας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το επερχόμενο άλμπουμ θα έχει τίτλο «Disco». Η Kylie Minogue είναι μάλιστα έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της σινγκλ, το πρώτο από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του 2020.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, το σινγκλ, που έχει τίτλο «Say Something» θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου. Πρόκειται για μια χορευτική σύνθεση, με σαφείς επιρροές από τη μουσική disco της δεκαετίας των 70's και των 80's.

«To νέο τραγούδι είναι αισιόδοξο και καλοκαιρινό» αναφέρει μια ανώνυμη πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

«Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους, οπότε η Kylie αισθάνεται ότι τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αλλάξουμε διάθεση και να βιώσουμε λίγη χαρά».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker