kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H LP επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που ακούγεται δυνατά

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι, με ρομαντική διάθεση και παλμό, όπως δηλώνει η LP...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με νέο σινγκλ επέστρεψε στη δισκογραφία η LP, ύστερα από αποχή αρκετών μηνών. Ο τίτλος του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος είναι «The One That You Love». Η LP έγραψε το τραγούδι σε συνεργασία με την ίδια ομάδα που της χάρισε την τεράστια επιτυχία «Lost On You», το τραγούδι που έγινε Νο.1 hit στα chart 18 χωρών και ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε ψηφιακές ακροάσεις.

Μουσικά, το νέο σινγκλ υπογράφουν εκτός από την Αμερικανή τραγουδοποιό, οι Mike Del Rio και Nate Campany, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Del Rio.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραγούδι, με ρομαντική διάθεση και παλμό, που όπως δηλώνει η LP «έχει γραφτεί για να ακούγεται δυνατά».

Το σινγκλ ηχογραφήθηκε στην πόλη San José del Cabo του Μεξικού και είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά από όλες τις γνωστές πλατφόρμες ψηφιακής μουσικής. Η LP δήλωσε απελευθερωμένη με το νέο και πολυαναμενόμενο δισκογραφικό βήμα.

«Με το νέο μου σινγκλ νιώθω ότι επέστρεψα στον εαυτό μου, συνδυάζοντας όλα τα μουσικά είδη που αγαπώ και απλώς αφήνοντας το προσωπικό μου, άγριο στιλ να κυριαρχήσει ως συνήθως. Η μελωδία ήταν σαν να προϋπήρχε ήδη στο μυαλό μου, όπως έχει συμβεί με όλα τα αγαπημένα τραγούδια που έχω γράψει».

Παράλληλα κυκλοφόρησε και το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, υπό τη σκηνοθεσία του Darren Craig που είναι γνωστός από προηγούμενες δουλείες του με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Rihanna, ο Kanye West, η Shakira και άλλοι. Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στο ράντσο Big Sky του Simi Valley, στη διάρκεια των περιορισμών κυκλοφορίας που επέβαλε η παγκόσμια υγειονομική κρίση, με την ομάδα των τεχνικών να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η LP αναφέρει σχετικά: «Το βασικό μας μέλημα σε σχέση με το βίντεο ήταν να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε τη συνολική διάθεση, την ατμόσφαιρα και το νόημα του τραγουδιού. Στο βίντεο, εμφανίζομαι να περιπλανιέμαι πάνω σε ένα άλογο και μόνο εγώ ξέρω πού πηγαίνω, ωστόσο, εγώ θέλω να έρθεις μαζί μου».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker