kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Rihanna μας καλεί να περιμένουμε υπομονετικά για το νέο της άλμπουμ

«Όταν είμαι έτοιμη θα κυκλοφορήσω νέα μουσική όπως εγώ αισθάνομαι ότι πρέπει να γίνει»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόσφατα η Rihanna παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Rachel Smith του entertainment Today. Η διάσημη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προοπτική ενός νέου άλμπουμ, που θα αποτελέσει τη συνέχεια του πολύ επιτυχημένου «ANTI» που κυκλοφόρησε το 2016.

Η Rihanna διαβεβαιώνει τους φίλους και οπαδούς της ότι δεν πρόκειται να απογοητευτούν, αν περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσει νέα μουσική. Απλά πρέπει να περιμένουν υπομονετικά για τον κατάλληλο χρόνο.

Όπως φαίνεται, η Rihanna γνωρίζει ότι οι οπαδοί της ανυπομονούν για τη νέα μουσική, όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι η υπομονή τους θα επιβραβευτεί στο τέλος.

«Πάντα εργάζομαι για την παραγωγή νέας μουσικής. Όταν είμαι έτοιμη θα την κυκλοφορήσω όπως εγώ αισθάνομαι ότι πρέπει να γίνει. Και όταν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε, πραγματικά θα αξίζει η αναμονή σας».

Η ερμηνεύτρια από τα Barbados δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσω νέα μουσική άμεσα μόνο επειδή κάποιοι ανυπομονούν. Χρειάστηκε τόσος χρόνος, θα φροντίσω να ανταμειφθούν για την αναμονή».

H Rihanna δήλωσε επίσης: «Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ και μπορώ να επεκταθώ σε άλλες επιχειρήσεις. Είμαι ευγνώμων. Ή όλη πορεία μου ήταν ευχάριστη και δεν μπορώ καν να παραπονεθώ».

Στο μεταξύ, τα νέα είναι καλά για τους φίλους της Fenty Beauty & Fenty Skin, της εταιρίας προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας που έχει ιδρύσει η διάσημη τραγουδίστρια, καθώς η νέα σειρά προϊόντων θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Ιουλίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker