kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Robbie Williams βρίσκει καταφύγιο μακριά από τον κορονοϊό

Πού θα μπορούσα να τοποθετήσω τον εαυτό μου, όπου δε θα μπορούσε να με βρει ο κορονοϊός; ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη ζωή στην πόλη προσωρινά, ώστε να προστατεύσει την οικογένεια και τους αγαπημένους του από την πανδημία του Covid-19.

Ο διάσημος τραγουδοποιός επέλεξε την απομόνωση που προσφέρει ένα καταφύγιο σε κάποιο από τα βουνά της Ελβετίας, για να εγκατασταθεί με την οικογένειά του μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση της πανδημίας.

Το πρώην μέλος των Take That αποκάλυψε ότι ζει πια στο βουνό, ύστερα από την απόφασή του να απομακρυνθεί από την Καλιφόρνια και την έπαυλή του στο Μαλιμπού.

«Βρίσκομαι κάπου στην Ελβετία, πάνω σε ένα βουνό» δήλωσε ο 46χρονος καλλιτέχνης στον Steve Wright, παρουσιαστή του BBC Radio.

«Είμαι λιγάκι νευρωτικός, οπότε αναρωτήθηκα πού θα μπορούσα να τοποθετήσω τον εαυτό μου, όπου δε θα μπορούσε να με βρει ο κορονοϊός; Και η απάντηση ήταν απλή. Λοιπόν, θα πάω να ζήσω στο Mont Blanc των Δυτικών Άλπεων για έξι μήνες».

O Robbie μετακόμισε μαζί με τη σύζυγό του Ayda Field και τα παιδιά τους, και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του. «Είναι πραγματικά υπέροχα».

Όπως συμπλήρωσε πάντως, ανυπομονεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα και την ενασχόλησή του με τα μουσικά πράγματα.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη βιομηχανία της μουσικής υποφέρουν πολύ εξαιτίας του κορονοϊού. Σε ό,τι με αφορά, είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι ζω από μια δουλειά που αγαπώ και ανυπομονώ να επιστρέψω στις ζωντανές εμφανίσεις το συντομότερο. Περνάω υπέροχα με την οικογένειά μου. Έχω τέσσερα παιδιά, είναι τόσο ευχάριστη η ζωή μαζί τους. Ωστόσο, ανυπομονώ να βγω από το σπίτι και να κάνω ξανά αυτό που λατρεύω».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker